Merhaba herkese

max factor kalıcı ruj
max Factor Lipfinity Lip Colour

































Bugün sizlere gene çok sevdiğim bir ürünü tanıtacağım. Uzun süredir severek kullandığım Max Factor Lipfinity Lip Colour ikili satılan bir kalıcı ruj.

Kalıcı rujları çok seviyorum; sık sık ruj tazelemek çok hoşuma gitmediği için bir kez süreyim en az 3-4 saat idare etsin istiyorum. Max factor kalıcı rujların özelliği ikili satılıyor. Bir tanesi likit ruj şeklinde tasarlanmış koyu bir sıvıdan oluşuyor ve tasarımlı fırçası ile sürülüyor. Bu likit ruj şeklinde olan dudakları renklendirmek işine yarıyor diğeri de kalıcılığını bozmadan dudakları nemlendirmeye yarıyor.

Kullanımı da çok kolay. Önce dudaklarımızı temizliyoruz (en kolayı haftada bir toz şeker ve bal ile peeling yapmak). Sonra dudak boyasını düzgün bir şekilde sürüp kuruyana kadar bekliyoruz. Zaten 1 dakika içinde kuruyor. Sonrasında parlaklık ve nem için özel nemlendiricisini/parlatıcısını sürüyoruz. Hepsi bu kadar. Harika bir görüntü en az 8-9 saat sizinle (vaatleri 24 saate kadar ama hiç o kadar uzun süre denemedim). Bir şey yeyip içmedikçe bozulma, dağılma yapmıyor ve kalıcı rujlarda yaşadığım dudaklarda kuruma sıkıntısını yaşamıyorum. Farklı renkleri var ama benim genelde en sık aldığım renk bu. Kıyafetlere ve bardaklara bulaşma yapmıyor (ilk 1 dakikalık sürede beklediğimiz takdirde)

Temizliğinde de yağ bazlı temizleyiciler kullanıyorum yoksa çıkmıyor. Max Factor Lipfinity Lip Colour satış fiyatı 59.90 TL . Ben watsons.com.tr den alıyorum genellikle. Farklı renkleri de var ama benim tercihim bu renkte oluyor. Sizler denediniz mi? favori renginiz hangisi ?

13 Yorumlar

  1. Merak ettiğim bir üründü bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Harika çalışmalarınız var İyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Indirime girdiginde mutlaka denemek istiyorum💖

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı bana göre biraz yüksek indirimde düşünebilirim . Ama rengine hayran kaldım.

    YanıtlaSil
  5. Max Factor ürünleri oldukça kalitelidir. Eminim bu ruj da oldukça iyidir. Temizlerken bile zor çıkmasından hareketle hayli kalıcı olduğundan bahsetmek mümkün galiba. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten en sevdiğim özelliği kalıcı olması. Bir de o yanındaki nemlendirici parlatıcıyı ayrıca diğer mat rujlarda da kullanabiliyorum

      Sil
  6. renk çok hoşuma gitti, markanın ürünleri çok kaliteli :)

    YanıtlaSil
  7. Rengi güzel ama fiyat pahalı maalesef :(

    YanıtlaSil

View My Stats