Merhaba herkese
Bugün sizlere daha önce havyarlı siyah maskesini de yazdığım Dermokil markasının kil etkili hassas bakım maskesinden bahsedeceğim. Dermokil soyulabilir havyarlı kil maskesi yazımı okumak isterseniz tıklamanız yeterli
kil maskesi
Dermokil Kil Etkili Hassas Bakım Maskesi

 Dermokil Kil Etkili Hassas Bakım Maskesi 45 yaş ve üzeri için üretilmiş yoğun nem içeren bir maske. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak üretilmiş bu maskenin en büyük özelliği içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı ile cilde ihtiyacı olan nemi sağlarken beyaz kil bileşimleri ile cildi ve gözenekleri temizliyor. Multi vitamin kompleksi ve at kestanesi özü ile kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor.

Dermokil Kil Etkili Hassas Bakım Maskesi içeriği

Kullanımı son derece kolay. Temizlenmiş cildime sürdüm (göz çevresine sürmeden) ardından kurumasını bekledim. Her ihtimale karşı önce sadece çene kısmıma yaptım herhangi bir alerjik reaksiyona rastlamayınca tüm yüzüme uyguladım. Yaklaşık 5-6 dakika sonra da yıkadım. Ardından tonikle açılan gözenekleri sıkıştırıp kaldıysa cildimdeki kalıntıları temizlemiş oldum.

Maskeden memnun kaldım çok çok uzun süre kullanmadığım için kırışıklıklara etkili mi bilmiyorum(pek kırışıklığımda yok zaten :)) ama cildimi temizlemesini çok sevdim. Kurutma ve germe yapmadı. Kullanmaya severek devam edeceğim ürünlerden biri oldu. Dermokil Kil Etkili Hassas Bakım Maskesi fiyatı şu anda indirimde 13.77 TL. Denemek isteyenler için benim kullandığım gibi tek kullanımlık şekilde de satılıyor (1 paket 2 kişiye rahatlıkla yetiyor )

15 Yorumlar

  1. Kuru ciltler icin olmasini sevdim. Fiyati da uygunmus 😊

    YanıtlaSil
  2. Maskenin fiyatı çok uygunmuş deneyebilirim bende teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Bu maskeyi denemedim kil maskelerinin sonuçlarından memnun kalıyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. deneme boyları iyi oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. maskeler çok hoşuma gidiyor...sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. dermokil maskeleri çok severim :-))

    YanıtlaSil
  7. Dermokil ürünlerini henüz denemedim merak ediyorum ama :)

    YanıtlaSil
  8. Hımm.. Kırışıklıkların azalmasına da yardımcı oluyormuş. Yavaştan kaz ayakları kendini gösteriyor artık. Dikkat etmem gerek.

    YanıtlaSil
  9. Biraz daha zamanım varmış bunu denemek için :)))

    YanıtlaSil
  10. Dermokil bir türlü deneyemediğim maske çeşitleri içinde bi denerim artık :D

    YanıtlaSil
  11. Kil maskelerini seviyorum hassas ciltli degilim ama rastlarsam alip deneyecegim💖

    YanıtlaSil
  12. Dermokil ürünleri güzel oluyor. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünleri var. Bu maskeyi denemedim hiç. Aklımda olsun bir yere not alayım en iyisi. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

    YanıtlaSil
  13. Benim cildine uygun değil ama hassas cildi olan dostlara tavsiye edebilirim 👍 sayende

    YanıtlaSil

View My Stats