Merhaba herkese
70 li yıllar geri dönmüş gibi bu sene kürk ceket ve peluş ceket modası aldı başını gidiyor.  Aslında geçen sene de vardı ama bu sene daha çok kişide görür oldum. Artık yapay kürk ceket ve peluş kaban satmayan dükkan yok gibi :) 
Geçen sene başlarında baktığım mağazalarda hep kısa kürk ceket tarzı olanlar vardı. Ben tesettür peluş ceket tarzı aradığım için aramaktan vazgeçtim. Ardından kış sonuna doğru bir mağazada tam istediğim gibi ne çok uzun ne kısa bir peluş kaban beğendim, denedim ama kaban hem çok ağırdı hem de kendimi kabanın içinde kaybolmuş gibi hissedince -yok Lerzan bu moda sana göre değil demiş, almaktan vazgeçmiştim. Sonrasında tekrar heveslenince Moda giyim (fashion clothing) markası fashionmia.com a bakmaya karar verdim. Fashionmia.com da kışlık mont (winter coats ) kategorisinde bu ceketi görünce işte bu bunu almalıyım dedim. Alayım yakışırsa giyerim yakışmazsa hediye ederim diyerek sipariş verdim.


peluş mont
Kargom dün geldi ve heyecanla denedim. O mağazada denediğim peluş kaban gibi ağır değildi birde biraz kaba gösterse de kendimi kaybolmuş ya da ablamın ceketini ödünç almış gibi hissettirmedi. Hatta çok çok beğendim iyi ki sipariş vermişim bu peluş ceketi dedim.

Peluş siyah kaban çok azıcık geniş gelse de çok yakıştırdım kendime. Çok üşüyen bir yapım olduğu için karlı günlerde içine kalın kazaklarla da rahatça giyebilirim. Hem çok şık duruyor hem de yumuşacık. Farklı renkleri de vardı sitede ama ben siyahın asilliğini tercih ettim.
Siz ne düşünüyorsunuz bu kürk ve peluş modası için. 

Ben kırmızı balon kol tunik ve fildişi rengi kadife pantolon ile kombinledim.  Farklı peluş ceket kombinleri de yapabilirsiniz. 

Peluş Kaban diğer renklerini de incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz.



















6 Yorumlar

  1. Kırmızı ve siyah çok güzel uyum sağlamış. Kaban da sana çok yakışmış canım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Nasıl uyumlu olmuş bu 3 renk böyle :) Kürküm de yokkkkk peluşum daaaa :)))))

    YanıtlaSil
  3. Ben çok severim peluş kabanları. Size de çok yakışmış. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
  4. Peluş kabanlar hem şık hemde sıcacık tutar
    Güle güle kullanım 🌸🌸

    YanıtlaSil

View My Stats