Merhaba herkese

2019 yılının ilk yazısı en sevdiklerimden ve bu ara en çok kullandıklarımdan Organique Yenileyici ve Koruyucu El Kremi olsun istedim.
organique yenileyici ve koruyucu el kremi
Organique Yenileyici ve Koruyucu El Kremi
Kış aylarında ellerimizin daha çok bakıma ihtiyacı oluyor. Hele de benim gibi elleriniz hiç ısınmıyor ve sıcak su kullanmayı çok seviyorsanız el kremi sürmeden en fazla bir kaç saat durabilirsiniz. Aksi takdirde elleriniz kertenkele gibi olup tabiri caizse hışır hışır her yere takılan sinir bir duruma geliyor.

Bu ara takip etmişsinizdir organik ürünlere fazlasıyla taktım ve çok severek kullanıyorum. Daha öncesinde de Organique Banyo Masaj Yağı yorumlamıştım okumak isterseniz tıklayın. Kendim için el kremi ararken de Organique sitesine bir göz attım tam istediğim özellikte bir krem bulunca aldım.

Organique Yenileyici ve Koruyucu İnci Özlü el Kremi yaban gülü kokusu ve Colhibin içeriyor. Pirinç proteinleri açısından zengin Colhibin kolajenleri cildi onarıyor, inci özüyle beraber beyazlık ve yumuşaklık veriyor. İçeriğindeki Hiyalüronik asit cildi derinlemesine nemlendirerek, cildin üst tabakasını da dış etkenlere karşı koruyup yumuşacık olmasını sağlıyor. Kuru-tahriş olmuş ciltlilerde de atopik (alerji gelişimine eğimli ) ciltlilerde de bayağı güzel sonuçlar alınmış olunca denemeye karar verdim.

Organique Regeneration hand cream 100 ml lik pompalı bir şişeye sahip. Ambalajın pompalı oluşu kullanım kolaylığı sağlıyor. Doğal ürünlerde genelde koku sıkıntısı olsa da bu kremde çok hafif bir yaban gülü kokusu var ve rahatsız etmiyor ( bu benim için çok önemli ). Kremin ambalajında ekstra kapakta olduğu için çantamda benimle birlikte geziyor ve ihtiyacım olduğu her an kullanıyorum. Sürüldüğü an emiliyor ve asla yapış yapış bir his bırakmıyor. Daha önce de dediğim gibi kışın sıcak suyu çok kullandığım için ellerim aşırı kuruyor ve sürekli kremlemek zorunda kalıyordum. Aksi takdirde hiçbir şeye dokunamıyorum çünkü ellerimde diken varmış gibi hissediyorum. Mutfakta dahi el kremi bulunduruyorum:)) Organique kullanmaya başladığımdan beri günde 3 ya da 4 kez sürmem yeterli geliyor. Nemlendirmesi gayet başarılı. Düzenli kullanımda ciltteki yaşlılık lekelerini de azaltıyormuş bunu da bir süre daha kullandığımda deneyimleyip yazıma ilave edeceğim.

Organique El Kremi silikon, paraben, etanolamin, Peg, sülfat, formaldehit, vazelin, Sles, Sls, Als içermediği gibi hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması en büyük güzelliği.

Organique Yenileyici Ve koruyucu El kremi Fiyatı 42.50 TL Şu an indirimde. İhtiyacınız varsa kaçırmayın derim ben


11 Yorumlar

  1. Gül kokusunu çok severim.. Soğuk havalardan ellerim de epey yıprandı.. Teşekkürler bilgilendirme için.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Markanın ürünlerini seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, daha önce bu markayı hiç kullanmadım ama organik yönü oldukça dikkatimi çekti .Deneyeceğim . Bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Nemlendirmesi bana yeterli gelmedi ama umarım diğerlerinde etkili olur..

    YanıtlaSil
  5. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması bu ürünü kullanmak için yeterli bir neden bence. Ayrıca gül kokusunu çok severim. Teşekkürler bu güzel tavsiye için. :)

    YanıtlaSil
  6. Markayı deneme şansım olmadı ama, çok merak ediyorum.Denenecekler listesine yazılsın o zaman Lerzan ablacım^^

    YanıtlaSil
  7. Markayı henüz denemedim ama temiz içerikli olması nedeniyle çok dikkatimi çekiyor.

    YanıtlaSil
  8. Cok guzel urunleri olan bir marka💖

    YanıtlaSil

View My Stats