Merhaba herkese

Bugün sizlere bir gözlük mağazasından bahsedeceğim. Yurt dışından çok kaliteli ve modern gözlük sahibi olmak isterseniz Voogueme.com sitesine bakmanızı önereceğim. Dünya üzerindeki her dört kişiden birinin gözlerinin bozuk olduğu ve gözlük kullandığını düşünürsek gözlük en önemli aksesuarlarımızdan. Benim gibi uzun süredir gözlük kullanıyorsanız gözlük artık bir organınız haline geliyor. Bir de biz kadınlarda kıyafetimize çantamızı ayakkabımızı uydurmaya çalıştığımız gibi gözlüğümüzü de uydurmaya çalışıyoruz. Gözü bozuk olmayanlar için de güneş gözlüğü yaz kış kullanılan bir aksesuar halini alınca değişiklik arayışına girmek kaçınılmaz oluyor.

Online gözlük almak isterseniz en doğru adreste aradığınız özelliklerde farklı gözlükler bulmanız mümkün. Kullanacağım gözlük herkesten farklı olsun kimsede olmasın istiyorsanız siteyi incelemenizi öneririm.

Sitede şu an büyük yılbaşı indirimi devam ediyor.
Ben sitede gezerken kendim için farklı bir çerçeveli gözlük almak istedim. Kendim için seçtiğim gözlük boncuklu ve taşlı kedi gözlüğü. Kabul ediyorum biraz iddialı bir çerçeve oldu ama farklı şeyleri seviyorum. Bir de yüz yapım küçük olduğu için normal boyuttaki gözlükleri taktığım zaman kaynak gözlüğü takmış gibi oluyorum. Hali hazırda gözlerim bozuk ve normalde de güneş gözlüklerimi de numaralı yaptırıyorum. Bu gözlük çerçevesine de numaralı güneş gözlüğü camı taktırıp kullanmayı düşünüyorum.
Kedi Çerçeveli Gözlük

Sitede dikkatimi çeken diğer gözlüklerden birisi de bahar çerçeveli gözlükler Bu çerçeveler içerisinde en sevdiğim iki tane gözlük bunlar oldu.
Bahar Çerçeveli Gözlük

Ucuz gözlük almak isterseniz mutlaka siteye göz atın yüzünüze yakışacak ve tarzınıza uyacak bir model mutlaka bulacaksınız. Sitede 6.95 $ dan başlayan fiyatlarda çok kaliteli ve şık gözlükler var. Mutlaka bir tanesi de sizin için
.

6 Yorumlar

View My Stats