Merhaba herkese

Makyaj fırçaları hepimiz için vazgeçilmez ürünler. Bir de hep daha yenisi daha güzeli olsun isteriz o yüzden sanırım almayı en çok sevdiğimiz aksesuar makyaj fırçaları. Ben de geçtiğimiz hafta Cocosh She sitesinden ihtiyacım olan fırçaları sipariş etmiştim ve hemen kullanmaya başladım.

Sentetik olmalarına rağmen daha önce kullandığım sentetik fırçalar gibi sert ve tahriş edici değil.

Yeni aldığım fırçalar; aydınlatıcı fırçası, kontür fırçası, far fırçası, fondöten fırçası ve minik kaşık fırça

Makyaj Fırçalarının işlevleri

Aydınlatıcı Fırçası ; Aydınlatıcıyı tam elmacık kemiklerinin üzerine sürüp, başka bölgeye taşırmadan ufak dokunuşlarla uygulama yapmayı sağlıyor

Kontür  ve Sabitleme Fırçası ; Özellikle benim gibi kuru ciltliler için olmazsa olmaz bir fırça. Elmacık kemiklerinin alt kısmına uyguladığımız kontür çizgilerinin yumuşatılıp yayılmasını ve doğal görünmesine yarıyor. Ayrıca göz altları ve göz üzerine ten rengi sabitlemek için de kullanıyoruz.

Far Fırçası ; Toz farları karıştırmak ve kolayca uygulamak için kullanıyoruz.

Fondöten fırçası ; Fondöteni tüm cildimize kolaylıkla yayıp eşit dağıtmak için kullanıyoruz.

Küçük Kaşık Fırça ; Bunu istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Çok işlevli. Ancak ben pudra fırçası olarak kullanıyorum. Çok az miktarda uygulayıp belli belirsiz bir görüntü sağlıyorum.

Cocosh She fırçalarını yeni kullanmaya başladım ve beklentilerime cevap verdiğini gördüm. Henüz yıkamadığım için dökülme v.s. şikayeti yaşamadım. Sizler kullandınız mı? memnun kalıp kalmadığınızı merak ediyorum. Sitede hazır indirim varken siz de ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Cocosh she allığını kullanıyorum çok da memnunum. Bence başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil

View My Stats