Merhaba herkese

Kış geldi ve gardıroplarımızı yenileme zamanımız geldi. Modayı yakından takip eden ancak sadece bana ve tarzıma uygun parçaları kullanan biri olarak yabancı siteleri de takip ediyorum. Bu senenin  moda giyim (fashion clothing ) trendlerini fashionmia.com da rahatlıkla bulabiliyorum. Rengarenk ceketler,   kabanlar , kürkler, uçuş uçuş elbiseler, balon kollu ceketler , taşlı kot pantolonlar ve tunikler en sevdiğim parçalar. Farklı model ve tarzlarda olan bir çok ürünü sitede ayrıntılı olarak paylaşılmış olarak bulabiliyorsunuz. Her üründe beden, boy gibi ayrıntılar var. Bu da alırken benim için büyük kolaylık sağlıyor. 

Sitede kış için özel bölüm bile ayrılmış oradan seçim yapıyorsunuz. Ben bugün hem kendim için hem de fikir olsun diye sizler için bazı ürünler seçtim. Kışlık mont (winter coats ) alacaksanız mutlaka bakın derim. Kabanlar ve tuniklerde o kadar çok çeşit var ki seçmekte epey zorlandım. Bir de evdeki kıyafetler ile kombin yapabileceğim parçalar seçmeye özen gösterdim.  


İlk seçimim Leopar Kürk Bu sene nedense bir leopar sevgisi başladı bende :)


Leopar Kürk
İkinci seçimim kürk yakalı ceket oldu. Boyu tam istediğim uzunlukta olunca kaçıramazdım.


Kürk Yakalı Ceket

Çanta delisi biri olarak çanta seçiminde çok zorlandım. Çok zor karar vermiş olsam da bu çantada karar kıldım. Pembe zincirli omuz çantası hem çok şık hem de bir çok gözü olduğu için kullanışlı geldi bana.

Pembe zincirli omuz çantası

Son seçimim de kürk görünümlü peluş ceket. Geçen sene de çok modaydı bu sene de çok moda olunca ben de siyah peluş ceket siparişi verdim. 


Siyah Peluş Ceket
Sizler beğendiniz mi seçimlerimi ?

0 Yorumlar

View My Stats