Merhaba herkese

Macromax yeni nesil temizlik ürünleri üreten bir firma. Ben bu ürünlerle #LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda etkinliğinde tanıştım. Macromax firması etkinliğimize silikon mandal&sepeti, 5 li sünger ve çok amaçlı sünger ile katılmıştı.


En sevdiğim üründen başlamak istiyorum; Macromax Clean&Magico sünger. Ben bu süngerle bulaşık yıkadığım gibi aspiratör gibi fırın içi gibi yağlı yüzeyleri de temizledim ve gerçekten çok sevdim. Deterjan ve yağdan çok kolay arınıyor, teflon gibi hassas yüzeyleri çizmeden temizliyor dahası bardaklarda filan büyük süngerlerin girmediği yerlere bile rahatlıkla girip ovalananabiliyor. Dediğim gibi en sevdiğim ürün bu oldu.


Diğer bir ürün silikon iz bırakmayan Macromax Life&Mandalex  mandallar. Evimde çamaşır kurutma makinesi kullandığım için mandallarımı yazlığa götürdüm orada kullanıyorum. Yazlıkta güneş çok yoğun olduğu için mandallar sık deforme oluyor ve bu silikon mandallar çok iyi oldu çünkü klasik mandallardan kaliteli ve dayanıklı. Mandal sepeti de çok şeker.

Macromax Clean&hijyenix 5li eko paket süngeri ise zor kirlerde kullanıyorum. Yıllardır huylanırım  bu süngerlerdeki o sert yüzeye elleyemem. Ama ızgara gibi şeylerin temizliğinde o sert yüzey olmadan kirleri arındırmak imkansız olunca geçiriyorum eldivenleri ve süngerle temizliyorum. Bu süngerde tırnak koruyucu da var. Çabuk eskimiyor çamaşır suyuna bile soktum piyasada iyi diye aldığım süngerle aynı kalitede diyebilirim.


Ben Macromax ürünlerini sevdim. Daha bir çok ürünleri var sitelerinden bakabilirsiniz. Sizler Macromax ürünlerini kullandınız mı?
Hazır bayram temizliği zamanı gelmişken bu ürünlere bir şans verin derim ben :)

0 Yorumlar

View My Stats