Merhaba herkese

Bugün sizlere bir süredir kullandığım Kozmetra Somon DNA Maskesi hakkında fikirlerimi yazacağım.
Kozmetra Somon DNA Maskesi

Öncelikle Kozmetra Somon DNA maskesi nedir? Kozmetra maske Somon DNA'sının hücre yenileyici ve üzüm çekirdeğinin güçlü antioksidan etkisini birleştiren bir formüle sahiptir. Cildin elastik yapısını destekleyerek daha sıkı bir cilt görünümü sağlar.  Kırışıklık ve ince çizgi görünümünün azalmasına yardımcı olur. Açık ve kapalı siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcıdır.

En etkili sonuç için haftada iki gün kullanılması öneriliyor. Somon DNA sı insan DNA sına en uygun yapıda bu yüzden sanırım herhangi alerjik reaksiyon yapmıyormuş.

Benim deneyimlerime gelince; öncelikle maske pembe mor renkte ve çok güzel kokuyor. Yüzüme sürdüğümde çok çabuk kuruyor ve sonrasında ılık suyla hemen arınıyor. Cildimi yıkadıktan sonrasında da kurutma ya da alerji yapmıyor. Maskeyi ilk yaptığımda yüzümdeki etkisini kil maskelerine benzettim ancak birkaç kullanımdan sonra aradaki farkı anladım. Kil maskelerinde biraz daha gerilirken cildim somon maskesinde böyle olmadı. Tabi ki tüm maskelerden sonra bir nemlendirici desteği şart olsa da bu maske de sürülmediğinde de sıkıntım olmadı( pul pul olma hali v.s. yaşamadım). Tam tersi nemlendirici sürmeden yattığımda ertesi güne daha dinlenmiş bir cilt ile uyandım. Düzenli kullanımda cildimin elastikiyeti arttı (tabi bol su içmemin de bunda etkisi varken şeker tüketimimin fazla olması da benim açımdan bir eksi), güneş lekelerinde azalma fark ettim 8-9 ay gibi düzenli kullansam sanırım güneş lekelerimden büyük ölçüde kurtulabileceğim :) Somon DNA sının cilde yaptığı faydalar zaten kanıtlanmış olduğu için tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir ürün.

Cildinin çabuk kırıştığından şikayet edenler ya da cilt lekelerinden şikayet edenler bence denemeli

Kozmetra somon DNA Maskesi fiyatı şu an indirimde ve 40 TL

0 Yorumlar

View My Stats