Merhaba herkese

Şıklığımızı tamamlayan unsurların başında takılar geliyor. Kuşkusuz en sade olanımız bile bir bileklik saat küpe ya da yüzük ile de olsa kıyafetini tamamlamak ister. İşte bu yüzden ben de sizler için bu yaz aldığım takılarla bu yazın trend takılarını göstermek istedim. İşte 2018 Trend Takıları...

lerzan karabayır kolye
3 Boyutlu Kolye Duruşu
Bu yaz en çok gördüğümüz takılar sanırım püsküllü küpeler oldu. Plajdan gece davetlerine kadar bir çok kıyafetle kombinleyebileceğiniz püsküllü küpe modelleri tüm mağazalarda çokça vardı. Ben de kendim için mango dan iki model aldım. Birisi siyah püsküllü küpe, diğeri en sevdiğim renk olan yeşil püsküllü küpe oldu. Mango da bu püsküllü küpelerin fiyatı 20 TL idi.

mango püsküllü küpe
Mango Püsküllü Küpe

Yeşil Püsküllü Küpe
taşlı püsküllü küpe
Siyah Püsküllü Küpe






















Çok severek aldığım bu 3 boyutlu takıları daha önce Ankara'da görmüştüm amasonra alırım demiştim sonra da unutup alamamıştım. Sonra Niğde'de aradım ama bulamadım. Mersin Susanoğlu gezimde görür görmez hemen aldım. Küp küp duran üç boyutlu takı seti fiyatı 50 TL idi.

küp küp kolye seti
üç boyutlu kolye seti
gümüş kolye
Üç Boyutlu Takı

Geçen sene en çok kullandıklarım altın ve gümüş Shakira Küpe ve kolyesi olmuştu. Bu sene de rosegold shakira küpe modellerini görünce almak istedim. Mersin Forum Sacha dan Shakira küpe modellerini 12 TL ye aldım.

Shakira Küpe

Rosegold Shakira Küpe



Flamingo takılar bu sene her yerdeydi Ben de almasam olmazdı :) Ben klasik pembe olanlardan değil yeşil flamingo küpe almayı tercih ettim. Kayseri Meysu Alışveriş Merkezinden 20 TL ye aldım.
flamingo takı
Flamingo Küpe

Tek renk tunik giydiğim zaman üzerine süslü bir kolye takmak hoşuma gidiyor. O yüzden bu beyaz taşlı kolyeyi aldım. Beyaz taşlı kolye Niğde Harem mağazasından fiyatı 50 TL.
tesettür kolye
Beyaz Taşlı Kolye


Bu sene aldığım en ilginç takı bu oldu. İki ucu püsküllü kolye Trendyol gezintisinde gözüme çarptı. İnşallah sitedeki gibi güzel duruyordur diyerek getirttim ve çok beğendim. Siyah kelebekli püsküllü kolye 35 TL idi sanırım.
Püsküllü Kolye
 

Bihter yüzüğü olarak satılan bu yüzüğün aslında modası geçti. Şimdi takının da modası mı olur diyeceksiniz. Aşkı Memnu yayınlandığı sıralar bu yüzüğün renk ve değişik modelleri her yerde ve herkeste vardı o dönem almamıştım çünkü kızılay dağıtmış gibiydi :)) şimdi ise uygun fiyatlı görünce aldım daha doğrusu ben parmak boyuma göre ararken arkadaşım parasını ödemiş bile.
Bihter Yüzüğü
Nazar boncuğu hiç sevmem takmam da. Ancak mavi taşlı takıları çok seviyorum. Bu Suriye Altını adıyla satılan setim de mavi taşlı. Çok severek kullanıyorum hem spor hem klasik kıyafetlerimde kombinleyebiliyorum. Mavi Taşlı Takı Seti Fiyatı 150 TL


Mavi Taşlı Takı Seti
Bu taşlı bileklik ve yeşil çiçekli yüzük Mersin Susanoğlu gezimde Bahtiyar Bujiteriden alınma. Yeşili sevdiğimi artık bilmeyen yok sanırım. Taşlı bilekliği de klasik giydiğimde kullanmak için aldım. Taşlı bileklik ve yeşil çiçekli yüzük fiyatı 50 TL.

altın taşlı bileklik

Yeşil Çiçekli Yüzük


Koton mağazasında bu choker kolyeleri görünce çok beğendim. Siyah Love Choker 3 lü olarak satılıyordu. Çok hatırlamamakla birlikte sanırım fiyatı 35 TL idi.

Koton Choker 

choker kolye

Bu yaz için yaptığım takı alışverişi bu şekildeydi. Evde de çok fazla takım olduğu için aslında çok almamaya çalışıyorum. Ama biz kadınlar takı,parfüm, çanta, ayakkabı alışverişinde dur diyemiyoruz sanırım:)

Sizler hangisini ya da hangilerini beğendiniz ? Ya da beğendiniz mi ?

1 Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım hepsi çok güzel
    Minik mavi taşlı halka olan küpenin siyah taşlı olanı bende de var

    YanıtlaSil

View My Stats