Merhaba herkese

Bugün sizlere Garaj Kitaplar yayın evinden çıkan Devasa İlişkiler Kitabı-Biri Beni Tamamlıyorsun Derse Kaç kitabından bahsedeceğim.
devasa ilişkiler kitabı

Devasa İlişkiler kitabı yazarı Whoopi Goldberg bir çoğunuzun da bildiği gibi komedyen, aktris ve sunucu. Açık konuşayım kitap elime geçene kadar yazar olduğunu bilmiyordum. Televizyon şovlarını çok severek izlediğim Whoopi Goldberg kendi rahat tavırlarıyla ve doğal fikirleriyle güzel bir kitaba imza atmış.

Kitap 218 sayfa. İlk elime aldığımda ben bu kitabı kişisel gelişim kitabı sandım :) Merakla okumaya başladım. Kitapta on beş bölüm var. Bölümler birbirleriyle ilgili ve bağlantı ve hepsi de çok eğlenceli.

 İlk sayfalarda genellemeler ile yaşadığımız ve yaşayabileceğimiz olaylar komik ve eğlenceli bir dil ile anlatılmış. Biraz ilerlediğimizde gene yazarın kendi başından geçenler de anlatılıyor. Gayet eğlenceli ve aaa gerçekten haklı, doğru söylemiş şeklinde ilerlediğim bir kitap olmuş. Okurken hem gözümde canlandırdım hem de haklı ve haksız olduğu tarafları düşündüm. Tabi ki yazarın içinde bulunduğu ortam da yaşadığı ruh hali de benden çok farklı olduğu için hak verdiğim şeyler de oldu vermediklerim de oldu. Ama kafa dağıtmak için okunabilecek bir kitap kesinlikle.

Kitapta tek sevmediğim husus ise bazı yerlerde yazarın kendini tekrar etmesi ve sanki 12 yaşındaki çocuklara açıklar gibi en ince detaya kadar açıklaması. Çok detay sevmediğim için o sayfalarda okurken -hemen bitse dediğim zamanlar oldu. Ama kafa dağıtmak için benim gibi dizüstü edebiyatı seviyorsanız bu kitabı da seveceksiniz.




3 Yorumlar

  1. Ne ilginç bir kitapmış. Kesin okurum ben bunu. Severim bu tür eğlenceli kitaplar. Teşekkürler bilgi için. :)

    YanıtlaSil
  2. Whoopi Goldberg'i küçüklüğümüzde Yırtık Rahibe'den tanırız. İlginç bir karakterdi. Kişiliğini kitabına da yansıttıysa çok ilginç bir kitap olabilir diye düşünüyorum. Fazla ileri bir edebiyat beklemeden kafa dağıtma amacıyla okumayı planlıyorum

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle okunması gereken kitaplar arasında yer alıyor diyebilirim.Özellikle konusuyla günümüzün ilişkilerine ışık tutmuş diyebiliriz. Bir ilişkide gerçek gözüken ama yalan olan tüm olayları insanın yüzüne çarpıyor.

    YanıtlaSil

View My Stats