Merhaba herkese

Tatildi seçimdi derken bir süre blogumla ilgilenemedim ama artık güzel bir dönüş yaptım. Mutlu haftalarımız olsun.

Bugün sizlerle Cecile Matte Velvet 03 Lips, Cecile Pop Up Butterfly Effect Highlighter, Cecile No Transfer Matte Performance Foundation ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım.
Cecile Beauty in Box


Öncelikle Cecile Matte Velvet Lipgloss 03 numara rujdan bahsedeceğim. Cecile Velvet Lipgloss biraz nude biraz pembe içeriyor. Pembe-nude karışımı kadifemsi mat ruj arıyorsunuz işte Cecile 03 numara lipgloss tam size göre diyebilirim. Sürümü oldukça güzel yumuşacık bir yapısı var. Dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor. Sürdükten sonra sabitlenene kadar beklerseniz bulaşma yapmıyor. Sık sık tazelemek istemese de bir şey yeyip içtikten sonra tazelemek gerekiyor. Dudak kenarında birikmiyor ve çok hoş bir kokusu var. Renk bana yakıştı ama çok esmerler için biraz açık kalabilir. Dudaklarımı kurutmadan sabitlendiği için de kolay sürüldüğü içinde çok sevdim. Dermatolojik testlerden geçirildiği için de gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum. Almak isterseniz sitede şu anda indirimde ve Cecile Matte Velvet Lipgloss fiyatı 14.95 TL
cecile lipgloss
Cecile Matte Velvet Lips 03 

cecile lips
Cecile Matte Velvet Lips


Cecile No Transfer Matte Performance Foundation 205 numara çok hoş bir yapıya sahip. Mat bitişli ve yoğun kapatıcılık içeriyor. Sürüldüğü zaman bulaşmıyor ve ciltte birikmiyor. Ben kalıp gibi duran ya da yüzümde pul pul belli olan fondötenleri kullanmayı sevmiyorum. Daha doğal ve mat dursun istiyorum bu yüzden Cecile mat fondöten hem yapı olarak hem de kapatıcılık olarak beni memnun etti. Sadece ben açık tenli olduğum için bu ton bana biraz koyu geldi; biraz bronzlaştıktan sonra kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sanırım 201 ya da 202 benim tenime daha uygun. Cecile No Transfer Matte Performance Foundation fiyatı 35.94 TL Diğer sitelerde biraz daha yüksek fiyatlı olsa da cecile shopta şu anda indirimde.

cecile mat fondöten
Cecile No Transfer Matte Performance Foundation

Cecile Color Pop Up Butterfly Effect Highlighter hem çok güzel bir aydınlatıcı hem de bronzer olarak kullanabileceğim çok şeker bir palet. Öncelikle çok şık bir tasarımı var. Mıknatıslı bir kapağı var ve incecik ambalajı ile çantada rahatlıkla taşınabilecek formda. İçerisindeki minik ışıltıları ile yüz hatlarımda aydınlatmak istediğim bölgelere minik dokunuşlar yapmam yetiyor. Ben çok ışıl ışıl sevmiyorum sadece biraz aydınlık görünüm benim için yeterli. Bu yüzden 01 Merry kısmını yanaklarımda ve burnumda kullanıyorum. 02 Cindy ile göz pınarlarımı aydınlatıyorum. 02 Betty ile de kontör yapıyorum :) Çok kullanışlı bir palet ve kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğendim. Cecile highlighter kullananlar siz ne düşünüyorsunuz bu palet hakkında ?Cecile Color Pop Up Butterfly Effect Highlighter-Bronzer palet fiyatı 35.94 TL ve sitede şu an indirimde. Bu palet de diğer Cecile ürünleri olduğu gibi dermatolojik testlerden geçtiği için rahatlıkla kullanıyorum.

Cecile aydınlatıcı

Cecile Aydınlatıcı Palet

Cecile highlighter
Cecile Bronzer






0 Yorumlar

View My Stats