Merhaba herkese

Yaklaşan babalar günü sebebiyle hepimizi aldı bir telaş. Babalar gününe ne alınır? Babalar günü ne tarz hediye alınır, 1. yıl babalar günü için neler alınmalı, babalar günü için evde ne yapabilirim soruları kafamızın içinde dolaşıp duruyor.

Anneler günü hediyesi almak elbette daha kolay çünkü annelerimiz için seçeneklerimiz çok daha fazla oysa babalar için seçenekler az hele bir de aldığınız hediyelere ne gerek vardı diyen bir babanız varsa :)
 Babama ne zaman bir şey alsam ne gerek vardı der. En son doğum gününde aldığım pijama için -bir sürü pijamam var neden aldın bunu götür Erhan giysin dedi :) Babacığım Erhan'a da aldım senin bu dedim. Kıyamadığı için böyle söylüyor biliyorum ama aldım artık; alıp giymesi gerek değil mi :) Babamın huyu bu her seferinde ben sizden hediye beklemiyorum der aldık diye kızar bile bazen ama bizim de huyumuz bu bizde hediye almayı çok seviyoruz babama. Sizin babalarınız da böyle mi ?

Ben her sene yaptığım gibi eşime pasta yapacağım,hediyesini vereceğim ve gidebilirsem babama hediyelerini götüreceğim. Eğer gidemezsem kargo ile yollayacağım hediyelerini.

Benim babam ve eşim için almayı düşündüğüm şeyleri sizlerle de paylaşmak istedim.

Kişiye Özel Cüzdan ve anahtarlık
Kişiye özel D'S damat gömlek
Kişiye özel tesbih 
Kol Düğmesi
Sitede daha çok çeşit var ama benim tercihlerim bunlar oldu. Siz de babalar gününe ne hediye alsam diye düşünüyorsanız buldumbuldum.com a bir bakın derin. Siteden daha öncesinde de alışveriş yaptım ve sorunsuz elime ulaştı

0 Yorumlar

View My Stats