Merhaba herkese

13 mayıs da anneler gününde Konya'da idim. Ümran'ın davetlisi olarak #pembedunyam4yasinda etkinliği için yola çıktım. Etkinlik mekanı Anemon Otel Konya idi. Otel aslında çok kolay bir yerdeymiş ancak ben navigasyon ile geldim ve bazı yollar da kapalı olduğu için beni ara sokaklardan getirtdiği için biraz geliş sürem uzadı :) en sonunda buldum ya olsun. Ben otele ulaştığımda koşa koşa gittim salona herkes toplanmış sağ olsunlar beni bekliyorlardı.










Anemon otel İkon salonunu ayırmıştı bize. Bu tür etkinliklerde ayrı bir salonda olmak güzel oluyor çünkü hem sunum için gelenler rahat ediyor hem bizler ürünler hakkında konuşuyoruz hem de uzun süre görüşemediklerimiz ile hasret gideriyoruz. Kalabalık bir yerde olunca ne firma sunumları ne de sohbetler olmuyor. O yüzden Anemon Otel sağ olsun evimizde gibi hissettirdi bizi.


Ümran her şeyi hazırlamıştı. Masalarımızda Düş organizasyonun mumları ve kurabiyeleri vardı. Pastamız ise Eymen Butik Pasta tarafından yapılmıştı. Tadı da görüntüsü
 kadar güzeldi pastamızın.

Etkinlik Konya da olunca Ümran bizleri etli ekmek yemeden göndermek istemediği için bizlere çok lezzetli  Etli Ekmek yaptırtmıştı. Konya da etli ekmeği Havzan'da yerdik hep ama sağ olsun Ümran'ın yaptırttığı etli ekmek de o kadar lezzetliydi.









Kahve Keyfimiz

Etkinlik sponsorlarımızdan Vera kahvecilik sayesinde hep beraber bir de kahve keyfi yaptık ve hepimiz başka şehirlerden geldiğimiz için yola çıktık. Her etkinliğin tadı ayrı oluyor ve iyi ki gitmişim diyerek ayrıldığınız zaman asla unutulmuyor. Bu etkinlikte benim için iyi ki gelmişim dediğim etkinliklerden oldu. Nice güzel yıllara Pembedünyam
konya da etkinlik
Pembedunyam4yasinda
 
anemon otelde lerzan

0 Yorumlar

View My Stats