Merhaba Herkese

Geçtiğimiz haftalarda katıldığım #Pembedunyam4yasinda etkinliğinde tanıştım Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı ile. Zarif şişesi ve harika lezzetiyle sizlerle de paylaşmak istedim bu güzel ürünü.

Zeytinyağlı yemek ve salataları çok seviyorum ama bazı zeytinyağlarında oluşan o ağır koku ve lezzet dolayısıyla bir dönem hiç kullanamadım. Ta ki bir zeytinyağı üreticisi ile görüşene kadar. O bana -taze ve zamanında toplanan zeytinyağı kötü ve ağır kokmaz lezzeti de güzel olur demişti ve bana hediye olarak gönderdiği zeytin yağından sonra zeytinyağı benim için mutfağımın vazgeçilmezi oldu. Tabi güvenli ve gerçek üreticisinden alındığı zaman.
zeytinyağı
Monteİda Zeytinyağı

Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı


Monteida ürünleri Kaz Dağı eteklerinde yer alan Havran'da kurulu tesislerde üretiliyor. Bilindiği gibi mitolojide Kaz Dağları İda olarak anılır. Bu dağların zeytin yetiştirmek için havası da toprak yapısı da mükemmel olunca fabrika da burada kurulmuş. Organik tarım yapıldığı için ürünlerde her hangi bir zararlı madde bulunmuyor. Bu sayede de bugün sizlere bahsedeceğim Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı ve diğer ürünler en güzel haliyle tüketici ile buluşuyor. Tesis bugün Türkiye'deki iki, dünyadaki yedi entegre zeytinyağı tesisinden biri.


Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı
Monteida Naturel Sızma Zeytinyağı zeytinler tam olgunlaşmadan toplanıyor ve soğuk sıkım yöntemi ile elde ediliyor. Santrifüjleme, dinlenme ve süzme işlemlerinden sonra natürel halde tüketime hazır hale geliyor. Kusursuz olarak nitelendirilen bu yağlarda zeytin meyvesinin kokusu, tadı, vitaminleri kaybolmadan bizlere sunuluyor. Kahvaltıda, salatalarda, yemeklerde de rahatlıkla tükete biliyoruz.

Ramazan olduğu için size zeytinyağıyla yaptığım yemeklerin fotoğraflarını paylaşmıyorum ama mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Monteida satış sitesi için buraya tıklayabilirsiniz


0 Yorumlar

View My Stats