Merhaba herkese

#LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda etkinlik sponsorlarımızdan bir tanesi de Medikoz markası idi. Medikoz bizlere dr.DNA PDRN White Mask hediye yollamıştı.
#LerzanKaradanli23Nisan4Yasinda 


Medikoz firması dermokozmetik markaların tanıtım, dağıtım, uygulama ve satışını yapan bir firma. Öncelikleri güzellik merkezleri ve klinikler çünkü kullanılan ürünler hem çok kaliteli hem de doğal olarak pahalı. Bireysel kullanımlardan çok güzellik merkezleri, lazer epilasyon ve sağlık merkezleri odaklı çalışıyorlar.

Etkinlik için görüştüğümde sağ olsun Mehmet bey beni kırmayarak tanesi neredeyse 150 lira olan bu maskelerden katılan blogger arkadaşlarıma ve bana gönderdi. Maskeyi etkinliği beklemeden denedim :) Çok merak etmiştim çünkü.

Öncelikle şunu belirtmeden geçemeyeceğim kore maskeleri hepimizin de bildiği gibi gerçekten çok güzel ve etkili oluyor. Bu maskeyi de kullanmadan önce biraz araştırdım ve kullananların da çok memnun olduğunu okudum. İlk kullanımda bile fark bariz gözüküyormuş. Daha çok güneş sonrası lekelenmelerde ya da  lazer epilasyon sonrası yıpranmış ciltlerde çok daha çabuk fark ediliyormuş etkileri. Cilt lekelerini açma, ince kırışıklıkları giderme, akne izlerini giderme, cilt tonunun eşitlenmesi, cilt elastikiyetini artırması en büyük etkileri imiş.

dr.DNA Whitening Mask
Medikoz dr.DNA PDRN Whitening Maske

Maske iki adımda kullanılıyor. Öncelikle cildimizi peeling ya da temizleyiciler ile temizliyoruz. Sonra  kağıt bir maske olan kısmı diğer maskelerde olduğu gibi yüzümüze yerleştiriyoruz. Ben yaklaşık 25 dakika bekledim ve zaten biraz kurumaya başladı. Sonrasında ikinci adıma geçtim. Yüzümü durulamadan yoğun bakım kremi içeren kısmı kesip içerisindeki serum formundaki kremi yüzüme masaj ile yedirdim. Kalanını da ellerime sürdüm ki eller yaşlılık belirtisini en çabuk ortaya koyan yerimiz. Yatana kadar da yüzümü yıkamadım. Yıkadığımda yüzümde şaşkınlık verecek derecede bir rahatlama vardı sandım ki her gün yapsam yüzümdeki renk eşitsizliği bitecek yorgunluk izleri kaybolacak :) İnanın çok etkili ve çok sevdiğim bir maske oldu. Evde bu derece etkili bir bakım yapabilmek beni çok mutlu etti. Ben Medikoz dr.DNA PDRN beyazlatıcı maskeyi çok sevdim. Sizlere de tavsiye ederim siz alamazsanız bile gittiğiniz güzellik merkezi ve epilasyon merkezlerinden ısrarla isteyiniz pişman olmazsınız.

0 Yorumlar

View My Stats