Merhaba herkese
kırmızı kapüşonlu ceket
Rosegal Kırmızı Kapüşonlu Isıtıcılı Ceket
Mart ayında Rosegal sitesinde gezerken gözüme bir yağmurluk ilişti. Önce rengi beni cezbetti. Dışı kan kırmızı içi saks mavisi. Biraz inceleyince farklı özellikleri deolduğunu gördüm. Isıtıcılı özelliği vardı. Yani içerisinde karbon fiber kızılötesi ısıtma teli aracılığı ile istediğiniz an ısıtma özelliğine sahipti. Büyük bir merakla kırmızı kapüşonlu ısıtıcılı ceket siparişimi verdim.

Siparişim geldiğinde heyecanla açtım ve hemen denedim. Çok güzel oldu bedeni tam geldi. Rengi aynı sitedeki gibi capcanlı bir kırmızı. Hatta eşim dalga bile geçti bayrak gibi olmuşsun diye ama ben çok beğendim. Normalde kırmızı renk çok tercih etmem ama etrafımdakiler kırmızının bana çok yakıştığını söylerler :)


 

Bu kırmızı kapüşonlu ceket baharda da kışında son baharda da rahatlıkla giyilebilecek gibi. Çok hafif ama içi korumalı. Isıtma sisteminin haricinde kendi de ısıtma özelliğine sahip. Isıtma sistemi için de bir taşınabilir güç bankası yeterli. Kolları ve ön kısmı çıtçıtlı. Ön kısmında ayrıca bir de fermuarı var. Kapüşonu da içi gibi saks mavisi saten kumaştan yapılmış. Giyimi çok rahat. Boyu biraz daha uzun olsaydı pantolonlarımla da kullanırdım ama boyu kısa olunca eteklerim ile kullanmaya daha uygun duruyor. Ben çok beğendim rengine ve duruşuna bayıldım. Sizler beğendiniz mi ?

0 Yorumlar

View My Stats