Merhaba herkese

Parfüm konusunda çok değişkenlik gösteriyorum. Yani ruh halime göre parfüm kullanıyorum diyebilirim. O yüzden 2-3 parfüm şişesi asla yetmiyor farklı kokular elimin altında olsun ben o günkü moduma göre kullanayım istiyorum. Tabi hepimizin bildiği gibi güzel ve özel parfüm fiyatları da bayağı yüksek. O yüzden çok beğensem bile bazı istediğim parfümlere sadece bakıp geçebiliyorum aa tabi bir de benim olsun diye iç geçiriyorum:) İşte tam da bu yüzden bugün sizlere Konsantre Parfüm sitesinden bahsedeceğim.


Çok severek kullandığımız ancak fiyatları çok uçuk olan parfümleri aynı kalite ve çok daha uygun fiyata  almak isterseniz işte tercih edeceğiniz yer Konsantre Parfüm sitesi.

Firmayla irtibata geçtiğimde bir süredir almayı çok istediğim ancak fiyatından dolayı alamadığım (1.164.000 TL) By Kilian Good Girl kokusu istediğimi belirttim beklemeye başladım. Kargom geldi. Paketleme ve ambalajına bayıldım, kokusuna baktım çok şaşırdım bu kadarını beklemiyordum. Hem kokusu aynı koku hem de kalıcılığı harika. Neden aynı kokuya daha fazla ödeyelim ki :)

Sitede 400 çeşit koku var ve mutlaka seveceğiniz bir koku vardır diye düşünüyorum. Bir de minik rollon şeklinde konsantre parfüm vardı kutuda Xerjoff Bouguet İdeale ki bu kokuyu ilk kez denedim ve  işte budur dedim. Denemek için bileğime azıcık sürdüm ve bütün gün koktu. Tenimizde 2 gün kıyafetlerimizde ise 5 güne kadar kalıcılık sağlıyor. Konsantre Parfümlerde kalıcı olması için alkol yok. Bende herhangi bir alerji yahut nefes darlığı gibi ( ki bir çok dolum parfümü başkası bile sıksa bende nefes darlığı yapar) sıkıntılar yapmadı. Siteden ve kokulardan çok memnun kaldım. İnstagramdan ulaşmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

3 Yorumlar

  1. Bazı parfüm kokuları baş ağrısı yapıyor. Yani o kadar ağır oluyor ki baş ağrısına sebep oluyor. Bu konsantre parfümler acaba kokusu çok ağır ve yoğun oluyor mu baş ağrısına sebebiyet veriyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazı kokular bende de baş ağrısı ve boğaz ağrısı yapıyor. Mesela madamecoco kolonyaları filan gibi. Bu bana baş ağrısı yapmadı.

      Sil
  2. Konsantre parfüm sitesini daha önce duymamıştım . Sayende yeni bir ürün ile tanışacağım teşekkürler.

    YanıtlaSil

View My Stats