Merhaba herkese

Baharın gelmesiyle beraber hem kıyafetlerimiz de hem de aksesuarlarımızda daha bir canlı daha bir ışıltılı şeyler arar olduk. Ben de son zamanlarda çok dikkatimi çeken ışıklı flamingo arayışına girdim. Baktım Rosegal sitesinde var hemen sipariş verdim. Sipariş verirken de tabi sepete eklemeler de yaptım. Katlanabilir bir sırt çantası bir de rengarenk ışıklar saçan bir buhar makinesi aldım.

Işıklı flamingo pil ile çalışıyor. Flamingo led lamba gece lambası olarak da kullanılıyormuş ister duvara as isterseniz benim gibi dekoratif olarak masa da kullan. Gayet güzel aydınlatıyor. Balkondaki masamda kullanmaya başladım. Loş ışıkta kahve içmek çok güzel oluyor çünkü.


Diğer ürünüm katlanabilir sırt çantası. Her zamanki gibi tercihim yeşil renkten yana oldu :) Katlandığında kendi içerisindeki bir bölüme katlanıp cüzdan halini alabilen bu yeşil sırt çantası hem seyahatlerde hem de katılmayı çok sevdiğim etkinliklerde bana eşlik edecek. Hem içi kocaman bayağı eşya alacak şekilde hem de öyle hafif ki ağırlık yapmadan size eşlik edebiliyor. Ben çok beğendim.

Bir de ışıklı buhar makinesi sipariş verdim. Rengarenk ışıklar eşliğinde soğuk buhar veren makine boyutuna göre bayağı güzel işlevli. Bilgisayar usb girişinden aldığı güç ile çalışan buhar makinesinin iki düğmesi var ister sadece lamba olarak kullanabiliyorsunuz isterseniz sadece buhar makinesi olarak kullanabiliyorsunuz. İsterseniz de ikisi birden açık olabiliyor. Bilgisayarımın yanında duruyor ve çalışırken soğuk buharı kolay bir şekilde almamı sağlıyor.


Yeni alışveriş yazılarında görüşmek üzere
Sevgiyle kalın...

0 Yorumlar

View My Stats