Merhaba herkese

Bugün sizlere Acvit markasına ait Diva isimli ürünü anlatacağım.

Acvit Diva 5ml olarak satışa sunulan kaş kirpik serumu. İçeriğini sizin için fotoğrafladım. Kaş ve kirpik bakım serumu içerisindeki aktif maddeler sayesinde kirpik ve kaşların doğallığını bozmadan dolgunlaştırıyor.

Kullanım önerisi kaşlar için günde 3 kez kirpikler için günde 2 defa sabah-akşam sürüp masaj yapılması gerekiyor. Kirpik ve kaşların temiz ve kuru olması gerekiyor. En az 4-6 hafta arası etkisi tam olarak gözleniyor. Böylece daha dolgun daha uzun ve daha zarif kirpiklere sahip olabiliyorsunuz.


Benim kirpiklerimde sorun yok ama kaşlarımda küsen yerler var. Boyama ya da dövme gibi işlemlerle bunu yapmak istemedim kendi kaşlarımla doğal bir görüntü olsun istedim. Bu yüzden denemek istedim ve başladım kullanmaya. İlk haftadan itibaren kaşlarımdaki parlaklık ve güçlenme gözle görülecek boyuttaydı. Bir aylık deneme sonucu küsen iki yerde yeni kaşlar çıktı. Ben kullanmaya devam ediyorum. Böyle giderse hepsi tamamlanacak. Kullanımı da çok kolay. Fırçası var ve sürüyorsunuz. Diğer serumlar gibi akma yapmıyor ve çabucak kuruyor. Gözlerimde yanma yapmadı. Gözlerim alerjik olduğu için biraz tereddüt etmiştim kullanırken ama şükür sorun yaşamadım.



Acvit Diva Kaş ve Kirpik Serumu Fiyatı 79 TL.

Kullanan arkadaşlarım sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.

0 Yorumlar

View My Stats