Merhaba herkese

Bugün sizlerle daha Timeless Truth Apple Collagen Mask (TT Mask) deneyimimi paylaşacağım. Daha önce gene TT mask Snow Lotus Lucency Bio Cellulose Mask denemiş ve çok memnun kalmıştım. Benim gibi kuru ciltler için bu tarz maskeler etkili ise içeriği de temizse kurtarıcı oluyor.
elma kök hücre kolajen biyoselüloz cil bakım maskesi

Kış geldiği zaman kuru olan cildim daha da kuruyor. Sürekli nemlendirici ve besleyici serumlar kullansam da bazen yetersiz geliyor. Bazen de kullandığım peeling ve yıkama jelleri kurumasını artırabiliyor. Böyle zamanlarda collagen maskeleri imdadıma yetişiyor.

Elma kök hücre kolajen biyoseliloz cilt bakım maskesi ünlü İsviçre elma cinsi Uttwiler Spatlauber den elde edilen elma kök hücreleri ve canlandırıcı zengin içeriğine sahip. Antiaging özellikli elma kök hücreleri, kolajen ve elastiyenlerin de desteğiyle cildinizdeki hasarlı dokuların onarılmasında rol oynuyor.

bio cellulose apple stem cell collagen maskantiagingYüzümü temizledikten sonra maskenin içindeki koruyucuları ayırıp yüzüme yerleştirdim ve 20 dakika beklettim. Bayağı ıslak yapıdaki maske cildime önce bayağı bir soğukluk verdi. Cildime ufak ufak masaj yaparak yedirmeye devam ettim. Bu arada poşette kalanları da yüzüme ve ellerime yedirmeyi de ihmal etmedim. Sonrasında maskeyi çıkarttım ve gene poşette kalan ile (bayağı yoğun bir ıslaklık vardı) masaja devam ettim. Sonrasında cildim iyice emdi. Daha önce de belirttiğim gibi cildim aşırı kuru olduğu için bayağı bir nemlendirecek diye bekledim ama benim cildime verdiği nem yeterli gelmedi. Cildiniz normalse ve yağlıysa kesinlikle bayılacaksınız ama benimki gibi aşırı kuru ise yetmeyebilir ama denemenizde fayda var. Belki benimkine yeterli gelmeyen size iyi gelebilir.

Daha öncesinde kullandığım Kar Lotusu Biyoselüloz Cilt Bakım Maskesi çok daha etkili gelmiş ve nemlendirmesi ile kendisine hayran bırakmıştı beni. Kullandıktan sonra cildim canlanmış ve parlamıştı. Sürekli kullanımda da koyu lekeleri azaltıp cilt hasarlarını da onarmayı vaat ediyordu. Bundan sonraki tercihim gene muhtemelen TT mask Kar lotusu biyoselüloz cilt bakım maskesi olacak çünkü gerçekten çok memnun kaldım. Biyoselüloz maske seviyorsanız her cilt ve isteğe göre ayrı 11 çeşit maske var. Bence denemelisiniz

0 Yorumlar

View My Stats