Merhaba herkese                                                                                                       
Bu sene süet kıyafet ve süet ayakkabılar çok moda. Böyle olunca ben de kahverengi süet bot almak istedim. Daha öncede alışveriş yaptığım Zaful sitesinden siparişimi verdim. Yurt dışından olmasına rağmen 1 aydan kısa bir sürede elime ulaştı.


Süet Kahverengi Bot platformlu değil ve bu yüzden günlük kullanıma çok uygun.  Üzerinde kemer ve tokası olan süet botlarımın yüksekliği 8cm ve içi de kadife kaplamalı. Giydiğim andan itibaren ayaklarımı sıcacık tutuyor. Pantolon ile de etek ile de çok kolay kombin ediliyor.




Yandan fermuarlı olması da kullanım kolaylığı sağlıyor. Sade şık ve rahat bir bot arayışındaysanız mutlaka bu botlara bir şans verin derim.




Diğer alışverişim ilk olarak Bülent Ersoy da görüp sonra herkeste görmeye başladığımız büyük çerçeveli güneş gözlüklerinden. Benim seçimim Leopar Desenli Büyük Çerçeveli Güneş Gözlüğü oldu. Kalın ama çok ağır olmayan bir çerçevesi var. Çerçeve rengi mavi ve leopar desenli.  Özellikle Kayseri Erciyes Kayak merkezinde çok rahat olacak. Çünkü kar gözlükleri biraz ağır geliyor ve kullanamıyorum. Bu ise hafif olduğu için rahatsız etmeyecektir diye düşünüyorum.

güneş gözlüğü
Güneş Gözlüğü

Leopar Dersenli Güneş Gözlüğü








0 Yorumlar

View My Stats