Merhaba herkese

Bugün sizlere uzun süredir kullanıp çok memnun kaldığım bir maskeden bahsedeceğim. Peloid Pelomin Cilt Maskesi. İçerisinde kil, mineralli su olan bir maske. Çok fazla faydası var hangisinden bahsedeyim bilemiyorum :)
Peloid Pelomin 





































Romatizmal hastalıklarda, kronik bel rahatsızlıklarında, cilt temizliğinde, dolaşım bozukluklarında ve en önemlisi cilt temizliğinde kullanılıyor. Ben özellikle siyah noktalar ve cilt lekeleri için kullanmaya başladım. Firmamız #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğimizde de yeni ürün de yollayınca çok sevindim zira sürekli kullanacağım bir ürün.


kil maskesiİlk kullanımda cildimi ıslatıp yüzüme ince bir tabaka halinde sürdüm ve 10 dakika bekledim. Yıkadıktan sonra hafif bir pembeleşti yüzüm ki bu zaten kullanım açıklamalarında yazıyordu kan dolaşımını artırdığı için normalmiş. Sonrasında çok rahatlama hissettim. Diğer kil maskelerinde olduğu gibi cildim aşırı gerilmedi. Birkaç kullanımdan sonra siyah noktalarda azalma ve cilt lekelerimde ton açılması oldu. Hele de maske sonrası Touzla Termal Yüz Toniği sıktığımda müthiş bir ferahlık hissettirdi. Sadece yüzde değil tüm vücutta kullanılabilen yüz maskesi ve yüz toniğini çok sevdim ve kullanmaya devam ediyorum. Hatta instagramda da @lerzankrbyr paylaşmıştım. Bir kaç kez de yorgunluktan oluşan diz kapağı ağrılarımda da kullandım tabi ki ağrıyı tamamen kesmedi ama rahatlık hissettirdi.




Peloid Pelomin maskesi 12 li tek kullanımlık, 100 ml, 250 ml, 500 ml olmak üzere farklı boylarda satışa sunulmuş durumda. Peloid Pelomin 100 ml satış fiyatı 35,00 TL. Touzla Termal Yüz Vücut Toniği de 35,00 TL den satılıyor. İkisi de kesinlikle bu parayı hak ediyor.

3 Yorumlar

  1. Merak ettiğim ürünler canım.

    YanıtlaSil
  2. lekelerinize iyi geldi mi peki? ve romatizma rahatsızlığı olmayan biri de kullanabilir mi bir sorun olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba. Benim lekelerime de iyi geldi cildi güzel yatıştırıyor. Bende romatizma yok ben sadece cildimi ve dolaşımımı düzenlemesi için kullandım

      Sil

View My Stats