Merhaba herkese

Yeni yılın gelmesiyle hediye alma telaşına girdim. Malum küçük bir şehirde yaşıyorum ve aradığım bir çok şeyi mağazalarda bulamıyorum. Bir de evden alışveriş yapmayı çok seviyorum.Alışveriş yaptığım site de güvenilir olunca değmeyin keyfime :)

 Hediye alırken kişiye özel hediye seçmeye gayret ediyorum çünkü bu tarz hediyelerin çok daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Yılbaşı hediyeleri seçerken www.buldumbuldum.com sitesine girdiğim zaman çıkamıyorum. Her şey o kadar güzel ki tam sevdiğim gibi kişiye özel ve yıllarca unutulmayacak cinsten.


Yılbaşı için seçtiğim bazı ürünleri sizlerle paylaşmak istedim belki sizlere de fikir olur; Ben çift fotoğraflı saatli kanvas tablo siparişi verdim. Bunun dışında da çok farklı ve evlerinizi süsleyecek hediye seçenekleri buldumbuldum.com da...

kanvas saat






sevgili saati

Sipariş verirken bir de sevgili saati siparişi verdim. Sevgililer günü yaklaştı ve sevgililer günü hediyeleri almak için iyi bir fırsat diye düşündüm. Sitede öyle güzel ürünler var ki seçmek çok zor oluyor. Eşim de ben de saat kullanmayı çok seviyoruz ve bu takım saatler harika bir hediye olacak. Siz de özel günlerinizde kalıcı uygun fiyatlı hediyeler için mutlaka siteye göz atın.






kişiye özel yastık






















0 Yorumlar

View My Stats