Merhaba herkese

stilettoRengarenk bir alışveriş yazısı okumaya hazır mısınız? Son Gamiss alışverişim  Denim kumaş Stiletto ve 88 renkli far paleti oldu. Gamiss çok severek güvenle alışveriş yaptığım bir site. Daha önce de yazılarımda bahsetmiştim sizlere. Siparişlerim yurtdışından gelmesine rağmen güvenli ve hızlı bir şekilde elime ulaşıyor.


denim stiletto


















Öncelikle size çok çok beğendiğim denim(Jean )stiletto ayakkabılarımdan bahsedeceğim. Yaz kış jean pantolon, etek ve jean aksesuarlardan vazgeçemediğim için böyle bir stiletto tercih ettim. Denim(jean) stiletto 11 cm yüksekliğinde ve ince topuklu. Kenarları püsküllü ve çok şık duruyor. Hem kot pantolonlarım hem de kumaş pantolonlarım ile kullanabiliyorum. İnce topuklu olduğu için günlük kullanım açısından çok rahat değil :) ama bu şıklık için biraz dayanmaya değer. Sizler beğendiniz mi ?Denim (Jean) stiletto tercih eder miydiniz ?



stiletto
Profesyonel 88 renkli far paleti ince dikdörtgen şeklinde bir ambalaja sahip. Daha çok nude tonlar barındırsa da ihtiyacım olan her renk var içerisinde. Hem mat hem parlak renkler olan palette aydınlatıcı vazifesi gören kısımlar da var. Pigmentleri çok güzel. Yolda siyah renk kırılmış ve kahverenginin üzerine biraz dağılmış ancak onu dumanlı göz makyajı yaparken kullanacağım. Harika bir hediye olacağı gibi kuaför salonları içinde süper bir palet. Ben çok sevdim çünkü içerisinde benim en sevdiğim tonları barındırıyor. İncecik ambalajı ile sırt çantalarıma da sığıyor. Palet içerisinde 2 adet aplikatör fırçası var. Siz bu tip paletleri sevip tercih ediyor musunuz ?
göz makyajı

Paleti incelemek ve almak isterseniz buraya
Kot Stiletto incelemek ve almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli















88 renk far paleti



0 Yorumlar

View My Stats