Merhaba herkese

Bugün sizlere çok farklı bir üründen bahsedeceğim. Catalyn Heat Lotion acı biber özü, kafur, mentol, aynı safa özü içeren sıcak etkili rahatlatıcı losyon Catalyn Laboratuvarlarında hazırlanıyor. #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğimizde hediye olarak gelmişti.

Stres, çeşitli hastalıklar, tutulmalar, aşırı yorgunluk, aşırı kilo kas ve eklem sıkıntılarına sebep olabiliyor; sırt, boyun,baş, bacak ve kol ağrılarına sebep oluyor. Ben de son zamanlarda biraz stresten kaynaklı baş ve boyun rahatsızlıkları yaşayınca kullanmaya karar verdim.

İlk sürdüğümde naneli kokusundan dolayı biraz tedirgindim ancak çok şükür fazla rahatsız etmedi. Bir süre sürdüğüm bölgede ısınma ve yanma (can acıtmayacak düzeyde ama gene de az miktarda kullanın sizler) hissettim. Sonrasında bu ısınma yerini ferahlık ve rahatlamaya bıraktı. Ve dedim ki işte budur. Tam çantaya atmalık ve acil durumlarda kullanmalık bir losyon. Daha önce Catalyn Cold Lotion da kullandım. Ondan da çok memnun kalmıştım ama bu ondan bir tık fazla hoşuma gitti. Çünkü Catalyn Heat Lotion düzenli kullanımda kaslarda ve eklemlerde gevşeme sağladığı için uzun süreli etkisi sürüyor. Kullanım alanları çok fazla. Uzun süreli yolculuklarda uyumadığım için başım ve boynumda tutulmalar olduğunda 1 pompa sıkıp masajla yediriyorum ve yarım saat sürmeden rahatlamanın keyfini sürüyorum. Çocuklarda kullanmanızı çok önermiyorum çünkü bu ısınma hissini çocukların çok seveceğini sanmıyorum. Geçenlerde soğuktan dolayı biraz boğazım ağrıyordu çok minicik sürdüm ( deneme maksatlı) baktım bayağı rahatlattı bundan sonra vazgeçmem dedim. İçerisinde aynı safa çiçeği özü olduğu için nemlendirme etkisi de var. Yağ içermediği için sürüldüğü yerde leke de yapmıyor.



Özellikle dışarıda çalışanlara, bilgisayar başında çalışanlara, ağır spor yapanlara tavsiye ederim ben gerçekten çok sevdim. Vaat ettiklerini sonuna kadar yerine getiriyor.

Catalyn Heat Lotion (Catalyn Sıcak Etkili Losyon) fiyatı 39.90 TL

Catalyn Cold Lotion da mentol içeriyor ve soğuk etkisi ile rahatlama sağlıyor. Daha hafif ağrılarda ve tutulmalarda etkisi yeterli.








0 Yorumlar

View My Stats