Merhaba herkese

Soğuk ve yağışlı bir günden sıcacık renklerde pembe güderi tunik ve pembe çiçekli çanta ile sizinleyim.

pembe elbise
Pembe Kombin



pembe süet elbise
Kış alışverişimde yeni renkler deniyorum. Daha öncelerde yeşil ve mavileri çok tercih ederken bu ara pembe alıyorum kıyafet ve aksesuarlarımı. Biraz değişiklik güzel olur diye düşündüm. Bu sene güderi ve süet çok moda olunca ben de pembe süet elbise alayım istedim ve daha önce de güvenle alışveriş yaptığım Rosegal sitesinden verdim siparişimi. Elbisem bugün geldi ve beklediğimden de güzel çıktı. Elbisem uzun kollu  ve etek uçlarında püskülleri var. Belinde kalın çok şık bir kemeri olan elbisenin boyu 84 cm. Sırt kısmında fermuarı olan elbisenin arka tarafı düz. Püskülleri sadece ön kısımda. Böylece oturup kalkarken toplanma riski yok bunu sevdim. Farklı bir elbise(tunik) arayışında iseniz bir bakın derim.


Diğer siparişim Pembe çiçekli çanta Üzerinde çiçeklerle beraber gold detayları var. Üst kısmında tutma yeri olduğu gibi zincir detaylı kulpu da var. Hem gece hem gündüz kullanılabilecek kadar şık ve zarif. Üst süslemelerinde bu senenin modası inci detayları da mevcut çantanın tek eksi yanı içi biraz küçük. Yani telefon ve cüzdan alacak kadar. Bunun dışında ilk girdiğiniz ortamlarda fark edilecek kadar gösterişli. Farklı renkleri de mevcut olan çantayı incelemek isterseniz buradan tıklamanız yeterli.


pudra çanta

Son aldığım ürün ise şirin bir kolye. Kedili gümüş kolyenin zinciri de çok tatlı. Kedilere olan düşkünlüğümden dolayı böyle bir kolye seçtim. Elbise ve çanta çok  süslü olunca kolyemin sade olmasına özen gösterdim. Ay içinde oturan kedili kolye sizce de çok tatlı değil mi ?

kolye
ay kolye
kedili kolye




0 Yorumlar

View My Stats