kürklü tesettür yelek
Merhaba herkese
Bu ara bol bol alışveriş yapınca genelde alışveriş ve stil postları hazırlıyorum. Zaful sitesinden almak istediğiniz ürünler var ise sizlere de fikir olur diye paylaşıyorum. Sonbahar trendlerine uygun dantelli, fırfırlı, ponponlu çok farklı kazak modelleri var.



Bu sene kürklü yelekler çok moda olunca hemen Zaful sitesinden siparişimi verdim. Benim seçtiğim kendinden kemerli deri parçalı kürklü beyaz renk yelek önden fermuarlı ve cepli. Kırık beyaz tabir edilen renk yeleğin yaka ve sırt kısmı kürklü. Kürklü yelek kombinleri çok şık oluyor. Benim aldığım M beden tam oldu.  Hem tuniklerimle hem de bluzlarımla kombinleyeceğim yeleğimin kuşağı da deriden. Sizde kürklü bir yeleğim olsun herkesin yeleğinden de farklı olsun isterseniz buradan göz atmalısınız.

tesettür yelek
Kürklü Yelek


















Zafuldan yeleğime uygun bir de deri bileklik saat siparişi verdim. Beyaz dolamalı bileklik saatin üzerinde altın renk taşlı bir aksesuar ve minik bir de sallanan taşı var. Her bileğe uyabilecek şekilde çıt çıtlı kilit sistemi sayesinde çocuk bileği kadar olan bileğime uydu :) Saatin içindeki taşlarla bileklik üzerindeki taşlar birbirini bütünlüyor ve çok şık duruyor.
Ben çok beğendim sizler de incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.














0 Yorumlar

View My Stats