Merhaba herkese

Mikrotem markasını daha önce duydunuz mu?


Ben Derya hanımla konuşana kadar bilmiyordum. Daha doğrusu markayı duymuş ancak hiç bir ürününü denememiştim. Derya hanım #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğimize ürünleri ile katılmak istediğini söyleyince de çok sevindim. Yepyeni markaları denemeyi çok seviyorum. Hele de bu sağlığa ve doğaya zarar vermeyen ürünlerse.

Mikrotem 14 yıllık bir firma. Network firması ve tüketicilerine bu şekilde ulaşıyor. Sloganları ''İnsana ve Doğaya Saygılı Ürünler'' ve ürünlerinde dünyanın en kaliteli ham maddelerini kullanıyorlar.

Etkinlik için bize gönderilen ürünler yağ çözücü, özellikle kol ve yakalardaki lekeler için üretilmiş süper aktif, drop özel çözüm ve killi maske idi.

İlk olarak yağ çözücüyü denedim fırın temizliğinde; çok güzel temizlediği gibi ellerimi de tahriş etmedi. Birde çok rahatsız edici bir kokusu yoktu. Çok ağır yağ temizliğinde denemedim ama fırınımda gayet başarılıydı. Devamında kullanmak isteyeceğim bir ürün oldu. Birde pimapenlerimde denedim çok güzel ve kolay bir temizlik sağladı.

Diğer bir ürün killi maskeydi. İçeriğinde E vitamini ve diğer doğal maddeler ile cilt temizliğini cildi kurutmadan yapmayı vadediyor. Ben de seve seve kullandım çünkü normal killi maskeler cildimi temizlerken kurutuyordu. Killi maske de rahatlama hissettim ancak siyah noktalarda çok faydasını göremedim maalesef.

Bir diğer ürün ağartıcı (süper) toz idi. Onuda sıcak su ile çözüp tezgahımda denedim. Zarar vermeden temizledi o yüzden sevdim. Evimde beyaz halılar kullanıyorum. İnşallah olmaz da leke olursa diye kalanı saklıyordum ancak Derya hanım halıdaki lekeler için yağ çözü bile kullanabileceğimi söyledi. Sonra bir baktım benim ufaklık meyve suyu dökmüş halıya. Yağ çöz kullandım ve gerçekten çıkarttı lekeleri. Bu ağartıcı toz sihirli bir güç gibi gümüşlerde, sararan çay bardaklarında, koltuk kanepe v.s. de, kısacası normalde sağlığımıza ve doğaya zararlı çamaşır suyunu kullanmak zorunda kaldığımız her yerde kullanılıyor. Tüm ürünleri sevdim ama bu ağartıcı toza bayıldım. Tek şart kaynar su ile karıştırıp kullanmak. Sararan veya yanan çaydanlık ve tencerelerde de kullanılıyormuş. Bunu henüz denemedim ama sararan bardakları açtığına göre çaydanlığı da mutlaka temizler diye düşünüyorum. İleride deneyip olumlu ya da olumsuz sonucu onu da yazıma ekleyeceğim.

Drop ürününe gelirsek en son onu denedim. Derya hanım etkinlikte anlatmıştı ama her şeyin aklımda kalması mümkün olmadığı için katalogdan kullanım alanlarına baktım. Cam silmekten den halı temizliğine kadar her yerde kullanılabildiğini okuyunca hemen ihtiyacım olan yerlerde denemeye karar verdim. Sandalyemin birinde tükenmez kalem lekesi vardı onu çıkartabileceğine çok ihtimal vermeden sildim; ancak şaşırtıcı şekilde temizlendiğini gördüm.

Ben genel olarak sağlığıma zarar da vermeyen MİKROTEM ürünlerini sevdim. Sizlerden kullanan oldu mu?deneyimlerinizi yazar mısınız ?

Sizler de bu güzel ürünler ile tanışmak isterseniz tıklayın


0 Yorumlar

View My Stats