Merhaba herkese
Bugün sizlerle Acvit Cilt Yenileyici krem hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım. Acvitin daha önce farklı ürünlerini kullanmış ve memnun kalmıştım. Bu ürünü de #LerzanKaradanli29Ekim3Yasinda etkinliğimizde hediye olarak yolladıklarında çok sevindim.

acvit cilt bakımı


Acvit Cilt Yenileyici Krem
Kullanmaya hemen başladım çünkü kuru ciltli insanlar için kış ve yaz nem takviyesi olmadan olmuyor. Ben de kuru ciltli olunca bir gün ihmal etsem cildimi hemen cilt çatlakları oluşuyor.İlk olarak kokusundan bahsedeceğim nostaljik hoş bir kokusu var. Sonra dokusu yumuşacık çok çabuk emiliyor ve özellikle gece yatıp sürdüğümde sabaha yumuşacık bir cilt ile uyanıyorum. Kullandığım süre içinde herhangi bir yan etki ya da alerji hissetmedim. Nemlendirme konusunda son derece başarılı. Özellikle deterjanlarla çok haşır neşir olduğumda çene kısmımda pul pul bir görünüm oluşuyor bu durumlarda da acil durum kiti gibi kullandım acviti. Kullanım önerisi günde iki kez diyor ancak ben sık sık yüzümü yıkadığım için günde 3 ya da 4 kez sürdüğümde oldu (tabi bazen sadece gece aklıma gelip sürüp yattığım zaman da oldu)

Acvit Cilt Yenileyici Krem cilt nemlendirme dışında içeriğindeki polifoneller sayesinde ciltteki kırışıklıkların azalmasını da vadediyor. Bu konuda yorum yapamayacağım övünmek gibi olmasın şimdilik kırışığım yok :)ama cilt bakımı ve nemlendirmesini beğendim. Kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler ACVİT. Almak isterseniz Acvit Cilt Yenileyici Krem Fiyatı 109 TL





0 Yorumlar

View My Stats