Merhaba herkese
Bugün sizlere bu sene tatil de kullandığım Güneş Koruyucu Krem BioNike Defence Sun 50+ hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.

yüksek koruyuculu güneş kremi
Bionike Defence Sun 50+

bionike güneş kremiBio Nike Defence Sun 50+ kuru ve çok kuru ciltler için üretilmiş yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu krem benim gibi hassas cildi olanlar için çok güzel bir ürün. Yüz için güneş kremi arayışında olduğum için bir çok markayı araştırdım ve en sonunda BioNike yüksek faktörlü güneş kremini denemeye karar verdim.

İçeriği UVA ve UVB filtreleri, Glukan, L Karnozin, Yüksek Molekül Ağırlıklı Polimerler, Mikronize edilmiş mineral filtreler içeriyor. Bunlar hassas ve kuru ciltleri güneşten maximum korumaya yarıyor. Parfüm ve koruyucu katkı maddeleri içermiyor. Özellikle güneşten kaynaklanan lekeleri ve güneşe maruz kalmaktan dolayı cildi yıpratan ve yaşlandıran etkileri ortadan kaldırıyor.


Ben özellikle her yaz yaşadığım cilt lekeleri kabusum olduğu için iyi bir güneş koruyucu krem ararken tanıştım BioNike ile. Zira her sene 15 gün gittiğim tatilde, denizde uzun süre kaldığım için her sene lekelenme oluyordu ve sonrasın da da aylarca krem ve peelingler ile o lekelerden kurtulmaya çalışıyordum. Bu sene inşallah bu sorunum olmaz diyerek kremi kullanmaya karar verdim. Daha önce de farklı markalarda 50 faktörlü güneş kremleri kullanmıştım ancak lekelenmenin önüne geçememiştim. Özellikle yanak bölgemde kirlenmiş gibi bir görüntü oluşuyordu ve o leke gidip cilt rengim eşitlenene kadar rahatsız oluyordum.




güneş lekelerini önlemek için krem
BioNike Güneş Koruyucu krem parfümsüz olduğu için rahatsız edici bir kokusu yok. Ambalajı 125 ml lik tüpte. Cildime güneşe çıkmadan yarım saat öncesinde sürmeye özen gösterdim ve sık sık tekrarladım. Ciltte beyazlık ya da tortu yapmadı kolayca emildi. Sivilce ya da kaşıntıya da sebep olmadı. Formülünde suya dayanıklı güneş kremi olduğu yazsa da ben denizden çıktıktan sonra da tazeledim Zaten benim en büyük sıkıntım denizde fazla vakit geçirmek ve deniz suyunun yansıtıcı etkisiyle yüzümün yanması. Aynı şekilde ellerimde de lekeler oluşması ve tatil dönüşü uzun bir süre onlardan kurtulmaya çalışmam :) Bionike Krem cildin savunma mekanizmalarını harekete geçiriyor ve serbest radikal hasarlarına karşı cildi koruyor. Fotodermatidi, kloazmayı, ciltteki diskromatozisi, fotosensitiviteyi önlemek üzere formüle edilen BioNike güneş kremi yaşlanmaya karşı da cildi koruyor.

Bu sene düzenli ve dikkatli şekilde kullandığım BioNike Defence Sun 50+ şimdiye kadar kullandığım güneş koruyucu kremler içerisinde en iyisi diyebilirim. Çünkü çok şiddetli güneşe maruz kaldığım zaman da oldu yine de cildim lekelenmedi. Biraz ellerimde oldu ki her seneki gibi büyük boyutlarda değil onları da el bakım setleri ile düzenlemeyi düşünüyorum. BioNike Güneş kremi fiyatları 50 tl ile 75 tl arasında değişiyor.

BioNike güneş kremi kullananlar siz ne düşünüyorsunuz ? Memnun kaldınız mı?

1 Yorumlar

  1. Kanvas baskı, kişiye özel baskı ürünleri ile istediğiniz fotoğrafın baskısını yaptırın.Tüm hediyelik baskılar için sitemizi ziyaret edin.

    For More Information Visit Here -- ankara kanvas baskı

    YanıtlaSil

View My Stats