Merhaba herkese 

bonica silisponge

Bugün sizlerle son günlerde makyaj tutkunlarının favorisi silisponge silikon süngerler hakkında fikirlerimi paylaşacağım. Son zamanlarda birçok çeşidi ile artık makyaj çantalarımızın olmazsa olmazı haline gelen silikon makyaj süngeri nedir, nasıl kullanılır?  Silikon makyaj süngeri gerekli midir? Bende hem kendi merakımı gidermek hem de sizlere anlatabilmek için Bonica Silikon Makyaj Süngeri  denedim ve yorumladım.


 
bonica silikon sünger
Silikon Süngere BB krem sıktım
Benim cildim kuru ve fondöten uygularken ellerimle uygularsam üründe kuruma oluyor cildimde pul pul kalıyor, fırça ile sürsem iz kalıyor, süngerler çok fazla ürün emiyor ve homojen dağıtamıyor diye yeni bir yol ararken tanıştım silikon sünger ile. Ürünü kullanmadan bir kaç video izledim ve sonra denemeye karar verdim.

Bonica Silikon Fondöten Süngeri sevil parfümeri de 14.25 TL idi. Eveshop ta ise 19.90 TL. Siz indirimleri takip ederek sahip olabilirsiniz. Ben bonica.com.tr den aldım.

Öncelikle yumuşacık bir yapısı var stres topu gibi :) Şeffaf bir görüntüde. Ben BB krem uygularken denedim. BB kremi silikon süngerime sıkıp yüzüme uyguladım. Dağılımı çok kolay oldu. Yüzümde dalgalanma yapmadı. En güzeli göz altı kısımlarda hiç zorlanmadım. Her zaman kullandığım kadar BB krem sıktım süngerime ama ürün sünger tarafından hiç emilmediği için süngerimdeki BB krem fazla bile geldi. İşim bitince de sabunla yıkadım ve tertemiz oldu. Hem çok hijyenik hem de çok pratik geldi bana. Tüyü döküldü ıslak kaldı sapı koptu gibi fırçalarda yaşadığımız sorunlar olmadı. Ya da normal süngerlerdeki ürünü çok emdi, homojen dağıtmadı, hijyenik değil, süngerim dağıldı gibi sıkıntılarda olmayınca ee fiyatı da çok uygun olunca neden alınmasın ki dedim. Ben memnun kaldım. Sizlere de denemenizi tavsiye ederim.
bonica
Bonica ile uygulama yaptıktan sonra
bonica silikon fondöten sünger
Silikon Sünger Yıkandıktan sonra

1 Yorumlar

View My Stats