Merhaba herkese
Bugün sizlere özel gün paketleri adıyla anılan Moiva kutularından bahsedeceğim.

 İlk olarak yabancı bloggerların sayfalarından görüp -iyi düşünülmüş diye yorumlamıştım. Ülkemize gelmesi de çok uzun sürmedi. Bir süre sonra bir baktım bir çok farklı firma blogger arkadaşlarım yolu ile bu kutuları tanıtıyor.

Moiva ise içerik olarak onlardan daha farklı ve bana göre daha güzel. Çünkü tatlınızdan atıştırmalığınıza, çorabınızdan kolonyanıza kadar düşünmüşler(benim diğer bloglarda gördüklerim daha basit ve sade ürünlerden oluşuyordu).

Moiva sitesinde istediğiniz paketi oluşturabiliyorsunuz. Ev giyiminden yiyeceğiniz tatlıya kadar seçip size özel paket oluşturabiliyorsunuz. Hatta seçenekler içinde kitapların bile olması bizleri ne denli düşündüklerini gösteriyor bence. Bu regl günleri  için harika düşünülmüş bir hediye bence.

Kutuyu ilk elime aldığımda içeriğini çok merak etmeme rağmen fotoğraf çekimi yapacağımdan dolayı açmadım sabrettim Niğde'de açarım dedim.

Niğde'ye gelir gelmez de ilk işim Moiva Paketi ve içeriğinin fotoğraflarını çektim.
Açar açmaz mis gibi kokular sardı her tarafı ve minik bir kart neşelendirdi beni -Mutluluk ani yaşamaktır. Hayata tam da bu açıdan bakarım zaten. İçinde bulunduğum yer çok sıkıcı da olsa tadını çıkartmak için elimden geleni yaparım zaten :) Rebul kolonyaların kokusu ise tüm kutuyu sarmıştı.

Benim kutumdan çıkanlar bunlardı--

regl gün paketi
Moiva paketi


Sıcak su torbası kullanım talimatı ile birlikte
Eti karam
Babet çorabı
Orkid
Rebulun iki adet çanta boy kolonyası
Bebak acı badem sütü
Flormar oje
Doğadan rezene çayı
Garnier 3ü bir arada
Pavesi atıştırmalık :)

Siz de siteye üye olup 10 tl lik çeki kaçırmayın derim ben.

0 Yorumlar

View My Stats