Merhaba herkese

Bugün sizlere BEE'O ürünlerinden bahsedeceğim. Bee'o Türkiye'de ilk kez Sözleşmeli Arıcılık Modeli ile arı ürünlerini güvence altına almış. Arıcılar da doğrudan Bee'o için propolis, arı sütü, bal ve polen üretimi yapıp Bee'o uzmanlarının denetimine sunmuşlar. Kısacası Bee'o kovandan sofralarımıza sağlıklı ürünler sunuyorlar.

propolis


Propolis kovandaki mikropları öldürmek için arılar tarafından toplanır. İnsanlar üzerinde de aynı etkiye sahiptir. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği kanıtlanmış olan propolisin elde edilmesi de hayli güçtür. Bu yüzden temini de satışı da zor olmakta.

Hambal ise yüksek antioksidan ve antibakteriyel etkilere sahip doğal bir lezzet. Sürülebilir kıvamda olduğu için çocukların da ekmeklerine sürebiliyorsunuz. Ya da süt, meyve suyu, yoğurt gibi gıdalar ile de tüketebiliyorsunuz. Her hali şifa yani...

Bee'o propolis, arı sütü, ham bal ve bunların kolay tüketilmesini sağlayan ürünleri sunuyor bizlere.
#LerzanKaradanli23Nisan3Yasinda etkinliğimizde bizlere kahvaltılık propolis fındık-kakao ham bal ile propolis keçi boynuzu ham bal hediye edildi. Kakaolu olanı çok sevemesem de keçi boynuzlu olanı çok sevdim. Sağlıklı bir şeyler yemek bana hep zor gelmiştir zaten ama yedikten sonra da vücuduma olan sorumluluğumu yerine getirdiğimi düşündüğüm his mutlu ediyor beni. Çünkü faydaları saymakla bitmiyor ve günde bir kez yememiz yetiyor. İster keyif alarak isterseniz ilaç niyetine tüketin sonrasında ki verdiği dinçlik paha biçilemez. Bunların dışında ben etkinlikten önce gene Bee'o ürünlerinden ham bal satın almıştım ama propolisin o kokusu yüzünden  tüketemedim. Eşime yaradı :) ona çok iyi geliyor. İşi gereği sürekli radyasyona maruz kaldığı için sağlıklı ve dinçlik veren gıdalar tüketmesi gerekiyor ve beeo ürünleri tam ona göre. Bee'o ürünlerini nereden temin ederim derseniz tıklamanız yeterli. Bunların dışında bir çok eczaneden de temin edebilirsiniz. Firma çok ilgili ve sormak istediğim her şeyi sorup cevaplarını alıyorum. Bu bile firmanın ürünleri arkasında nasıl durduğunu ve ürünlerine ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Biz artık senelerce tüketiriz gibi geliyor. Hem sağlıklı hem lezzetli :) daha ne olsun değil mi ?

Nice sağlıklı günlere...





0 Yorumlar

View My Stats