Hamilton Güneş Kremi


hamilton

Hamilton markası 1932 yılında Avustralya’da kurulmuştur ve o tarihten bu yana güneş bakım ürünleri geliştirmektedir. Dünyadaki ilk güneş koruyucu markalarından biri olan Hamilton güneş kremi; durmaksızın yürüttüğü çalışmalarla, yeniliği ve kullanıcı memnuniyetini sürekli kılmayı hedeflemektedir. 80 yıldan fazla süredir, güneşi hiç eksik olmayan Avustralya’yı ve dünya üzerindeki birçok insanı, dünyaya ulaşan zararlı güneş ışınlarına karşı koruyan Hamilton Güneş Kremi 2007'den bu yana Türkiye'de de hizmet vermektedir.


Hamilton, son derece profesyonel ve tecrübeli bir markadır. Cildi zararlı UV ışınlarından korumak, erken yaşlanma belirtilerini önlemek, leke ve renk tonu eşitsizliğinin oluşumunun önüne geçmenin en önemli kuralı, güneş bakım ürünü kullanmaktır. Bu yüzden Hamilton güneş kremi, kullanıcı memnuniyeti yüksek ve güvenilir bir markadır.
Hamilton, ürün konusunda bolca alternatif sunmaktadır. Tüm cilt tipleriyle uyumlu ve cilt hassasiyetlerine göre tercih edebileceğiniz birçok güneş bakım ürünü mevcuttur. Avustralya menşeili marka, dünyada da oldukça sevilerek kullanılmaktadır. Bilindiği gibi Avustralya oldukça sıcak ve güneşli bir iklime sahiptir. Bu yüzden Hamilton güneş kremi, tecrübeli ve ürünlerini devamlı yenileyen profesyonel bir markadır.
Hamilton ürünlerini sıralayacak olursak;

1.       Hamilton Optimal Losyon
2.       Hamilton Everyday Face Cream
3.       Hamilton Sensitive Losyon
4.       Hamilton Active Family
5.       Hamilton Toddler (Hamilton Çocuk)
6.       Hamilton Sport

Hamilton Optimal Losyon Spf 50+: Zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlar. Güneş ışınlarının cildin bağışıklık sistemine verdiği hasarı en aza indirmek için geliştirilen ürün, Flinders Üniversitesi ile ortak yürütülen 10 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkmıştır. Piyasadaki diğer güneş kremi markalarına oranla, cilt kanserine karşı etkili bir koruma sağlamaktadır. Her cilt tipiyle uyumlu olan ürün, yüz, boyun ve ellerde güvenle kullanılabilir. Emilimi gayet hızlı olan Hamilton Otimal Losyon, suya ve terlemeye dayanıklıdır. Losyon yapıdaki ürün, beyaz iz veya kalıntı bırakmaz.


Hamilton Everyday Face Cream: Günlük olarak kullanılabilen bir cilt bakım ürünüdür. Parlamayı engeller ve daha mat bir görüntü elde etmenizi sağlar. Mat yapısı sayesinde, makyaj tabanı olarak da kullanılabilir. Parlamayı engellerken, kuruluğa neden olmaz. Zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korur. Gözenekleri tıkamaz, sivilce veya komedona neden olmaz. İçeriğindeki Aloe Vera ve E vitamini ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve yatıştırır. Yağlı veya yapışkan bir his bırakmayan ürün, PABA, lanolin ve parfüm içermiyor.


Hamilton Sensitive Losyon: Hassas ciltlerde etkili ve nazik bir güneş koruması sağlar. Yapısı losyondur. Yüz, boyun ve tüm vücutta rahatlıkla kullanılabilir. 4 saat boyunca suya dayanıklı olan formül, ciltte tahrişe neden olmayan ve güneş ışınlarını yansıtan koruyucu filtreler içerir. Ciltte yağlı bir his bırakmayan, komedon ve akneye neden olmayan Hamilton Sensitive Losyon, PABA, oxybenzone, lanolin, parfüm ve renklendirici içermez.


Hamilton Active Family: Aile bireylerinin günlük olarak kullanabileceği bir güneş koruma ürünüdür. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı uzun süreli koruma sağlar. Dry-Touch Formula özelliği ile, ciltte yağlı ve parlak bir görüntü oluşmasını engeller. Her cilt tipiyle uyumlu olan HamiltonActive Family, özellikle yüz bölgesi için geliştirilmiştir ancak eller için de kullanılabilir. Günlük kullanım için idealdir. Terleme ve suya karşı dayanıklıdır. Losyon formundaki ürün beyaz iz bırakmaz ve 4 saate kadar suya dayanıklıdır.


Hamilton Toddler (Hamilton Çocuk): Formülündeki alerjen bileşenler en aza indirilmiştir. Bebeklerin ve çocukların güvenle kullanabilecekleri bir üründür.  Hamilton Toddler, parfüm, lanolin ve renklendirici içermez. Hassas ciltlerin bakımı için Aloe Vera ve E vitamini içermektedir. Yatıştırıcı özelliğe sahiptir. Her cilt tipi için uygundur. Uygulaması kolaydır.


Hamilton Sport: Dağ, park gibi dış mekân aktivitelerinde ve spor yaparken güneş koruması sağlar. Hamilton Sport, etkili bir UVA ve UVB koruması sunar. 4 saat boyunca suya ve tere dayanıklı formüle sahip olması nedeniyle, terlemeye bağlı olarak güneş koruyucunun göze kaçmasını engeller.

0 Yorumlar

View My Stats