Seboreik Dermatit İçin Çözüm: Ducray Kelual DS Seboreik Dermatit İçin Bakım Şampuanı

ducray kelulal ds


Hassas ciltlerde tahriş, kabuklanma ve aşırı keratinleşme problemleri sık sık yaşanmaktadır. Kimyasal etkenler, çevresel faktörler, darbe, yaralanma ve zararlı güneş ışınları nedeniyle cilt problemleri ortaya çıkmaktadır.
Hassas ciltler kuru bir yapıya sahiptir. Cildin doğal koruyucu tabakasında nem tutma kabiliyeti azalır, dış etkenlerden çabuk etkilenir ve kızarıklık oluşur. Cilt rengi matlaşır ve pul pul dökülmeler görülür. Bu yüzden narin ciltler için kullanılacak olan bakım ürününün içeriği çok önemlidir.
Özellikle açık tenli kişilerde cilt hassasiyeti görülmektedir.
Saçlı deride, kenarında, kaş üzerinde, burun kenarlarında ve göz etrafında oluşan bu gibi problemler, hepimiz için estetik kaygılar yaratmaktadır. Buna bağlı olarak oluşan, saçlarda kepek ve yağlanma, oldukça can sıkıcı bir hale gelmektedir.
Bunun gibi estetik problemleri önlemek için üretilen kremin ismi; Ducray Kelual Ds. Hassaslaşmış ve kabuklanmış alanlara bu krem uygulandığında,  bu belirtileri ortadan kaldırarak ve cildi arındırarak doğal, sağlıklı, pürüzsüz bir cilt oluşturuyor. Bakım olarak haftada 2 kere uygulandığında belirtilerin uzun bir süre için yeniden oluşmalarını ve cilt tahrişlerini önlüyor. Kelual DS Krem göz kapaklarına da uygulanabiliyor. Hassas cildi yatıştırıyor, ciltte aşırı keratinleşmenin azalmasına yardımcı oluyor. Özellikle kaşlar, burnun iki yanı, saç derisinin yüzle birleştiği alanda tahrişin hafiflemesine yardım edip, bakım sağlıyor.
Kremin içeriğini incelediğimizde; Keluamid kızarıklıkların giderilmesine, tahrişin yatıştırılmasına ve kabukların parçalanıp dağıtılmasına yardımcı oluyor, guanidinglikolat ciltte epidermisin ölü hücrelerinin uzaklaştırılmasını sağlıyor. Octopiroxcrotamiton kompleksi ise cildin yatıştırılmasını ve rahatlamasını sağlıyor. Parfüm içermiyor.
Ducray'in bu ürünü günlük olarak kullanıldığında tahriş olmuş cildin yatıştırılmasını sağlıyor. Cilt canlılığını yeniden kazanıyor, düzgün ve doğal bir görünüme kavuşuyor.

Problemli bölgeyi nazikçe temizledikten sonra, kremi hafifçe uyguluyoruz. Dairesel hareketlerle kremin iyice emilmesini sağlıyoruz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uyguluyoruz. Düzenli kullanıldığında, ilk haftadan itibaren olumlu sonuçlar elde etmek mümkün.Seboreik Dermatit İçin Çözüm: Ducray Kelual DS Seboreik Dermatit İçin Bakım Şampuanı


0 Yorumlar

View My Stats