Merhaba herkese

Bu gün sizlere harika bir sosyal sorumluluk projesinden bahsedeceğim ve diliyorum ki özellikle blogger arkadaşlarım bu konuda destek olur. Çoğumuz eşimize ya da sevgilimize 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla hediye alacağız değil mi ? Gelin bunu daha önemli ve verimli hale getirelim.

Mobi Wan bu yıl sevgililerden maddi ve manevi destek almak için çok dikkat çekici bir sosyal medya kampanyası başlattı.

Sevgim ona hediyem çocuklara


2016 yılında tüm dünyada video paylaşımları ile çok popüler olan ALS hastalarına bağış hareketi ''ICE BUCKET CHALLANGE''ın benzeri oan sosyal yardım hareketinin adı ''Sevgim O'na, Hediyem Çocuklara''



Kampanyanın amacı; Sevgililer Gününde sevgililerimize hediye almak yerine, eğitime ihtiyacı olan çocuklara yaptığımız bağışı hediye etmek. Kampanyaya #hediyemcocuklara hastagi ile facebook, twitter ve instagramda video paylaşarak ve hediyemcocuklara.com adresindeki sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunarak katılım yapılıyor.

Hadi gelin bugün güzel bir şey yapın ve çocuklara destek olun.

İsterseniz Tohum Otizm Vakfı'na, isterseniz Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na, isterseniz Koruncuk Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na, isterseniz de Toçev Vakfı'na bağışta bulunabiliyorsunuz.













0 Yorumlar

View My Stats