Merhaba herkese
Hayatımızın merkezi çocuklarımız çok kolay mutlu olabiliyor. Çocuklara hediye ne alalım diye düşünüyorsanız size bir mağazadan bahsedeceğim. Onlar için özel olan hediyeler ufacık bir figür de olsa mutluluklarına mutluluk katıyor. Onlara hediye seçmek ise çocuğunuzu iyi tanıyorsanız çok kolay çünkü çok seçenek var.

Çocuklara Hediye Ne Alalım
Çocuklara Hediye Ne Alalım
Küçük oğlum Erşat Mirza çizgi film ve animasyon izlemeyi çok seviyor. En sevdiği karakter de Batman. İstiyor ki her şeyi Batman'lı olsun. Bende ona sürpriz yapayım diye araştırırken Karakter Dükkanı isimli mağazaya rastladım. Mağazayı gezerken çocukların tüm sevdiği karakterlere ait nevresimden deftere, kostümden figüre ve hatta diş fırçasına kadar her şey olduğunu görünce seçim yapamadım. Erşat Mirza' yı çağırdım yanıma ve sayfayı gösterir göstermez anne Batman kostümü istiyorum alalım mı dedi. Hediye Batman matarasını görünce de tam da sevdiğim gibi anne ne zaman gelir hemen alalım mı dedi.


Siparişi verdikten sonraki gün kargomuz yola çıkmıştı bile
                                                                                                                                                               
batman maske.
Gelen kargoyu büyük bir heyecanla açtı.













parti kostümü
Çocuklara Hediye Ne Alalım
Gelir gelmez giydi ve üzerinden çıkartmak istemedi. Kalitesi ve şıklığına ben bile bayıldım. Oğluma da çok yakıştı :)

Yakın zamanda ev değiştireceğiz ve oğlum nevresim takımını seçti bile. Bundan sonra parti süslerinden okul malzemeleri, diş fırça ve macununa kadar alacağımız adres belli oldu. Sizde özellikle parti temalarında ya da çocuk odası hazırlığında iseniz ilk bakacağınız yer karakterdukkani olmalı.

Sizce de çok yakışmamış mı :) tam üzerine göre oldu. Özel diktirmek istesem bu kadar güzel olmazdı.

0 Yorumlar

View My Stats