Merhaba herkese
Bugün sizlere Revox Laboratuarlarında hazırlanmış yeni ve güzel bir üründen bahsedeceğim Revox Kalıntı Giderici Şampuan

Revox şampuan kullananlar bilirler ne kadar güzel kokup ne kadar çok faydalı olduğunu hala denemeyen varsa tavsiye ederim. Gratis ve kendi sitesinde satışı var.

revox at kuyruğu

Gün içerisinde hepimiz jöle, sprey, köpük tarzı ürünler kullanıyoruz ve her gün yıkama şansımız olmadığı için (her gün yıkamak hem saç yapısını hem de saç derisini yıpratıyor) o kullandığımız ürünler zamanla saç derimizde kalıntı bırakıyor. Özellikle silikon, yağ ve çeşitli kimyasal maddeler saç derisinde kalıntı yapıp saç derisinin hava almasını engelliyor. Bu da saçımızın dökülmesinde artış ve matlaşmaya sebep oluyor. Revox kalıntı giderici şampuanı hafta 1 kez kullanarak bu kötü etkilerden kurtulma şansımız var. At kuyruğu şampuanı kullanmanın faydalarını sanırım pek çoğumuz zaten deneyimledi.

İlk olarak ürünün kokusu çok güzel diğer revox şampuanlar gibi.Her yıkadığımda mis gibi kokan saçlarla güne devam ediyorum. Saçlarımda ilk kullanımdan itibaren farklılık göze çarpıyor. Kullanmakta olduğumuz şampuana devam ederek ki ben genelde bitkisel ve güvendiğim bir kaç marka var onları kullanıyorum (Revox da bunlardan birisi) eski haliyle sonrakinin farkını görebiliyorsunuz. Yani kullanmakta olduğunuz şampuanın da etkisini güçlendiriyor. Ben kullandım ve güvendiğim için 16 yaşımdaki oğluma da tavsiye ettim. Çünkü o saçlarına sprey ve jöle kullanıyor. Ayrıca spor da yaptığı için saçlarının yağlanması da çabuk oluyor. Bu şampuan sayesinde saçlarının sık yağlanma ve mat görüntüsü geçti ve hatta anne bu benim şampuanım lütfen sen kullanma diyor. :) ben denedim memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim. Revox at kuyruğu kalıntı giderici şampuanı almak isterseniz tıklayın.

0 Yorumlar

View My Stats