HER MEVSİM ŞIKLIK SUNAN TESETTÜR TUNİK MODELLERİ

tesettür tunik Püsküllü, fermuarlı, nakışlı modelleri ile tesettürlü bayanların dört mevsim kullanılabilen tunik modelleri, birbirinden şık ve kullanılışlı tasarımlarla hazırlanmaktadır. Farklı boylarda kullanılabilen bu modeller içerisinde tesettür tunik seçenekleri dış giyim ürünleri olarak ta tercih edilebiliyor. Şifon kumaş seçenekleri ile şık bir seçim olarak tercih edilen modeller arasında sonbahar- kış koleksiyonlarında siyah, gri, mürdüm gibi renk tonlarını bulabilmek mümkün olmaktadır. Boncuklu detaylar günlük tarzlarda bile tercih edilen zarif kullanımlar olarak tercih edilebiliyor. Yaka kısmında komple bulunan boncuk detayları ile omuz kısmından sarkan püsküller hoş bir kullanım oluşturuyor. Daha çok gömlek tarzında uzun modeller günlük her alanda kullanılabilir. Hardal sarısı gömlek tarzı dizlerin aşağısında boyları ile her alanda kullanabileceğiniz bir sonbahar kombini elde edebilirsiniz.






gömlek
tesettürBu tür kullanımlarda şal kombinleri öne çıkıyor. Özellikle genç tesettürlü bayanlar okulda, çalışma alanlarında, hatta sokakta bu tarz giyim kombinlerine yer verebiliyor. Lacivert kullanımlarda bu sezonlarda çok tercih edilen bir renk olmakta ve kot pantolonlarla tesettür tunik modelleri çok şık bir şekilde kombine edilebilmektedir. Genç bayanlar baskılı tasarımlarda tercih edebiliyor, rahat kullanımları ile de her alanda tercih edilebiliyor. Yarasa kol kullanımları son dönemlerde ferace, kap, kaban gibi kullanımlarda da öne çıkan bir tasarım olmakta ve tunik modelleri içerisinde de zarafet oluşturması nedeni ile tercih edilmektedir.





hijab onlinekap



Farklı renk kombinasyonlarından oluşan tesettür tunik modelleri de bayanların ilgisini çekebiliyor. Özellikle kenar kısımlarında asimetrik kesimlerle hareketlendirilmiş sade renkli modellerin etek uçlarında siyah parçalar kullanılarak ve arka kısımlarda penguen tarzı uzun bırakılarak şık tasarımlar oluşturuluyor. Gri ve siyah renk uyumları da sade ve zarif bir tarz oluşturuyor. Ön kısımda parça parça kullanılan gri rengini tuniğin kol ve arka kısımlarında kullanılan siyah renklerle tamamlanması da şık kullanımlar ortaya çıkarmaktadır. İlkbahar- yaz koleksiyonları içerisinde daha çok desenli tasarımlara yer verilmekte, özellikle kapüşon kullanımları ile spor tarzlar ortaya çıkarılmaktadır. Mor, lacivert, mürdüm, hak, sonbahar renkleri olurken; lila, beyaz, pudra, mavi gibi renk tonları da bahar renkleri olarak tunik modelleri içerisinde kullanılmaktadır.






0 Yorumlar

View My Stats