saros ajanda kapak
Merhaba Herkese

Yeni bir yıla yaklaşıyoruz. Her yeni yıl yeni umutlar demek benim için. Bir başak burcu olarak da her anım planlı olmalı yoksa içim rahat etmiyor. Her gün ne zaman ne yapacağım bellidir. Son dakika planlarında bile her şey düzenli olmalıdır. Bu yüzden yıllardır ajanda kullanıyorum. Her gün neler yapacağımı, kimleri arayacağımı, kimi ziyaret edeceğimi yazarım ve bu sayede Allah'tan bir aksilik olmadıkça hiçbir işimi aksatmam ya da gideceğim hiçbir yere geç kalmam.







Saros Ajanda iç kısım
2017 yılı için de kişiye özel ajanda arayışında iken Saros Ajanda ile tanıştım. Konuştuğumuzda onlara nasıl bir şey istediğimi anlattım onlarsa bana -siz bize bırakın emin olun çok beğeneceksiniz dedi ve resimlerimi yolladım.
Her ay farklı bir fotoğraf


Açık konuşmalıyım farklı ajanda tarzlarını fotoğraflarda görmüştüm  ancak bu kadar güzel olduklarını anlayamamıştım. Saros Ajanda harika bir ajanda hazırlamış bana. Kişiye özel oluşu, sevdiklerimin fotoğraflarının her an elimin altında oluşu ise ayrı bir güzellik. Kapak fotoğrafım özel; 12 aya 12 ayrı fotoğraf var. Ve her takip eden ay üzerinde de kendi seçtiğim fotoğrafların olması ajandamı çok daha özel kılıyor. Ben çok beğendim ve yılbaşı için harika bir hediye olacağını düşünüyorum. Sizin de benim gibi kişiye özel ürünlere bayılan sevdikleriniz varsa Saros Ajanda dan fiyat                  almayı unutmayın.

0 Yorumlar

View My Stats