Lr Aloe Vera Dental Care


Merhaba
Bugün sizlere Lr Aloe Vera Dental Care Tooth Gel  deneyimimi anlatacağım.

Yaklaşık 1 ay önce başladım kullanmaya. Daha öncesinde Lr Microsilver diş macununu kullanmış ve çok beğenmiştim. Aloe Veralı olanı denememiştim. 

Yaklaşık 2 yıl önce diş yaptırdığım dönemde ağzımda aftlar çıkmıştı. Porselen kaplama yaptırıyordum ve en az haftada bir gün diş hekimim de olduğumdan dolayı aftlar bir türlü iyileşmiyordu. Çeşitli gargaralar yapıyordum karbonat sürüyordum ama nafile iyileşme olmuyordu. Diş hekimim dişlerime her müdahale ettiğinde tekrar ağrılar başlıyordu. Bir dönem iyileşmesini bekledik vitamin desteği bile aldım ancak gene iyileşme olmadı. Artık ağrılarım dayanılmaz hale geldiğinde ve ben yemek yiyemez duruma gelince salonumda duran aloe vera bitkisini kopartıp diş etlerime ve aft olan yerlere sürdüm. Öleceksem öleyim yeter ki bu kadar acı çekmeyim diyerek sürdüm ve şaşırtıcı bir şekilde ağzımdaki aftların önce acısında azalma arkasından iyileşmeler gördüm. Ve ondan sonra aloe vera bitkisinin gücüne inandım. Sonrasında da düşme ve yaralanmalarımızda aloe vera bitkisinden koparıp suyunu sürmeye başladım hatta bu yüzden aloe vera bitkisini çoğaltıp arkadaşlarıma da verdim.

Lr Aloe Vera diş macunun tadı kötü değil ama aloe vera tadında. Yani ne kötü ne güzel diyebilirim ama temizliği gerçekten çok güzel. İçeriğinde aloe vera ve ekinezya bitkisi var dişlere ve diş etlerine zarar vermeden temizliyor. Lr markasına çok güvendiğim için çocuklarıma da rahatlıkla kullanabilirsiniz dedim. Çünkü faydalı mı zararlı mı olduğu henüz saptanmamış florür içermiyor. Extra freshness olduğu için fırçaladıktan sonra ağızda hoş bir ferahlık bırakıyor. En güzel tarafı ise diş fırçaladıktan sonra bir şey yeyip içtiğimde tadının bozulmaması. Ben Lr Aloe Vera diş macununu tavsiye ediyorum. 


Eğer nereden temin ederim diyorsanız İzmir'de yaşayan arkadaşım Hatice Öktem Kılıçaslan' a ulaşabilirsiniz.

0 Yorumlar

View My Stats