Daphne Doğal Zeytinyağlı Duş Jeli

Merhaba herkese
Bugün sizlere Pereja firmasına ait Daphne Doğal Zeytinyağlı Duş Jeli-Sıvı Sabunu anlatacağım.

 

Zamanın kıymetli olduğu bu günlerde her şeyin pratik olanını tercih ediyoruz. Her işimizi çabucak bitirip başka şeylere de vaktimiz kalsın istiyoruz. İşte sıvı sabunlar ve duş jelleri de hayatımıza kattığımız pratik ürünlerden ikisi. Pereja markası hem sıvı sabun hem duş jeli olarak kullanılabilen bir ürün çıkartmış ben de hemen denemek istedim.

Öncelikle ambalajı çok zarif ve gerçekten şık. Hani ekstra seramik sabunluk kullanmaya gerek kalmayacak kadar hoşuma gitti benim. Kullanımına gelirsek pompalı şişe olması kullanımını kolaylaştırıyor. İlk şişeyi kullandım bayağı uzun süre gitti bu elimdeki ikinci şişem. Kokusu çok hafif ve elde kalıcı bir rahatsızlık vermiyor. Normalde zeytin kokusunu açıkçası çok sevmem ama daphne nin kokusu güzel, ağır biz zeytin kokusu yok. Ellerimi yıkadıktan sonra gerçekten temizlediğini hissedebiliyorum. Yüzümü bile sabunladığımda kuruluk ve pullanma yapmadı ki bir çok sabun ve sıvı sabun hemen cildimi kurutur. Değil yüzüm ellerim bile bazı sıvı sabunlarda (özellikle antibakteriyel olanlarda ) hemen pullanır kurur ve kullanmaya devam edersem minik yaralar açılır. Cildim biraz hassas sanırım. Daphne de böyle bir sıkıntı hiç yaşamadım. Tam tersi her kullanımdan sonra ellerim nemlendirici sürmüş gibi yumuşacık oldu.


İçeriğinden bahsetmek istiyorum; Zeytinyağının içerisinde bulunan A,E vitaminleri ve mineraller ile zenginleştirilmiş natürel bir formüle sahip. Zeytinyağının antioksidan özelliği ve doğal içeriği sayesinde cilde derinlemesine nüfuz ederek cildi gençleştiriyor, yumuşaklık kazandırıyor. Tamamen doğal olup sodium laureth sulfate ve benzerlerini içermiyor. Ben çok severek kullandım sizlere de tavsiye ediyorum. Satış fiyatı 8 tl ve 9 tl arasında değişiyor.



0 Yorumlar

View My Stats