Farmasi Natural Hydrating Mask


Merhaba
Bugün sizlere kullanıp memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim.
Farmasi firmasına ait olan bu maskeyi ben çok sevdim. Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi her maske ya da peeling cildime iyi gelmiyor. Peelinglerde yüzümü çizme, maskelerde ise cildimde yanma ve kaşıntıyla gelen akneye sebebiyet verme olabiliyor. Bu yüzden farmasi hydrating maskeyi de denerken biraz tedirgin oldum.



İlk önce temizlenmiş hafif nemli cildime yaydım ve 10 dakika bekledim. İlk sürdüğüm anlarda yanaklarımda hafif bir yanma olunca korktum alerji yapacak diye ancak sonra geçti. 10 dakika sonra yüzümü bol su ile yıkayıp kağıt havlu ile kuruladım. Cildimde parlama oldu. Aynı zamanda özellikle burun çevresindeki gözeneklerimi açtığını farkettim ki hemen arkasında tonik ile temizlediğimde siyah noktalarımda bayağı bir azalma farkettim. Aynı zamanda yüzümde diğer maskelerde ya da temizleme ürünlerinde yaşadığım gerginlik sıkıntısını yaşamadım. Cildimi germeden rahatlattı.


Aslında maskenin vaatlerinde cildi yatıştırır ve pürüzsüzleştirir diyordu ama açıkcası siyah noktalarda işe yarayacağını çok düşünmüyordum. Beklediğimden fazlasını verdi. Haftada 1 yada 2 defa kullanıyorum.

Tek hoşuma gitmeyen tarafı kokusu oldu ki ben meyve kokularını sevmediğim için salatalık kokusu beni rahatsız etti. Ancak benim tam tersim salatalık kokusunu çok seven arkadaşlarım var onlara rahatlıkla önerebilirim.

Sizler kullandınız mı ? deneyimlerinizi bekliyorum

0 Yorumlar

View My Stats