Odak Parfümeri


Merhaba Herkese
Bugün sizlere Odak parfümeri hakkında bilgi vereceğim.

Odak parfümeri mağazaları 26 yıldır kozmetik sektöründe hizmet vermekteler. İlk mağazasını 1990 yılında Eskişehir de açmış ve şehrin en gözde kozmetik mağazası olarak da ün salmıştır. Sonrasında da İstanbul, İzmit, Çorum, Ünye, Ayvalık, Denizli gibi farklı şehirlerde de mağazalarıyla hizmete devam etmişlerdir. Tüm mağazalarında en çok bilinen ve tercih edilen markaları satmaktadırlar. Ayrıca yakın zamanda Ziyba adı ile 3 bayan 1 erkek parfümü olmak üzere farklı kokularda 4 adet parfüm üretip satışa çıkartmışlardır.



Odak Parfümeri

Öncesinde #bloggerlarpaylasiyor1yasinda etkinliğinde daha sonrada #LerzanKaradanli23Nisan2Yasinda etkinliğinde hediye edilen #ziyba parfümlerinin ben en çok çekici isimli mavi çantalı kokusunu sevdim.

Ziyba Parfümeri Çekici

Üst notalarda sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta noktalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt noktalarda sedir, misk, amber olan ziyba çekicinin kalıcılığını da beğendim. Ziyba parfümleri satıldığı her yerde şık kadife korumalı keseleri ile birlikte satılıyor. Bu keseler sayesinde çantamızda bavulumuzda rahatlıkla taşıyabiliyoruz.  Odak parfümeri online sitesinden de rahatlıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Sizler hangi Ziyba kokusunu sevdiniz ?


0 Yorumlar

View My Stats