Kalbinizin Işıltısı Annenize En Güzel Hediyeler
Modanisa.com “ANNEM VE BEN” KAMPANYASIYLA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYOR

Muhafazakâr giyimin Türkiye’deki lider markası Modanisa.com, Anneler Günü’ne özel bir kampanya düzenliyor. Modanisa.com’dan 29 Nisan ve 8 Mayıs tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 30 TL, 250 TL üzeri alışveriş yapan herkes 50 TL anında indirim kazanıyor.

Sunduğu 300’ü aşkın marka ile Türkiye’nin ilk ve dünyanın ise en büyük muhafazakâr giyim alışveriş sitesi olan Modanisa.com, Anneler Günü’nü özel bir kampanya ile kutluyor.
Modanisa.com’un Anneler Günü’ne özel indirim kampanyası kapsamında 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 30 TL, 250 TL ve üzeri yapanlar ise 50 TL indirim kazanıyor. Sitedeki tüm ürünlerde geçerli olan kampanya, alışveriş sepetine otomatik olarak uygulanıyor.
Dünyanın en zengin şal ve tunik koleksiyonlarını sunan Modanisa.com, anneler günü için harika hediye seçenekleri hazırladı. Sadece modanisa.com’da bulunabilen birçok markanın anneler gününe özel hediye alternatifleri, büyük beden koleksiyonları ve çanta-ayakkabı seçkisiyle ile bu özel gün için hediye arayışı keyifli bir deneyime dönüşüyor. Üstelik hediyenizi hediye mesajınız ile dilediğiniz adrese gönderebiliyorsunuz.
Avrupa’ya ücretsiz kargo
Modanisa.com Avrupa’da da 3 ve üzeri adette ürün alanlara anında %20 indirim ve kargo bedava uygulaması ile yurtdışındaki alışveriş severleri de unutmuyor.
Sosyal medyada sürpriz hediyeler
Modanisa.com’un Anneler Günü sürprizleri sosyal medyada da devam ediyor. #annemveben #modanisa hashtag’leriyle @modanisa’yı etiketleyerek anneleriyle beraber çekildikleri fotoğrafları instagram’da paylaşan kişiler 8 Mayıs’a kadar sürpriz hediyeler kazanacak.
Editöre not: Modanisa.com, modern muhafazakâr giyim tarzını benimsemiş kadınların kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği Türkiye`nin ilk online moda ve alışveriş sitesidir. Muhafazakâr giyimin seçkin markaları ve ünlü moda tasarımcılarının özel tasarımları, yüz binlerce kadına Modanisa aracılığı ile ulaşmaktadır. Yurt içi ve yurt dışından ayda 7 milyondan fazla kadın, günlük giyim, gece kıyafetleri, şal, eşarp ve aksesuar ihtiyaçları için Modanisa.com`u ziyaret edip, son moda trendleri hakkında fikir sahibi olmakta ve alışveriş yapmaktadır.
trendleri hakkında fikir sahibi olmakta ve alışveriş yapmaktadır.

0 Yorumlar

View My Stats