Kırışıklarla Savaşmak Artık Çok Kolay
Yaşın ilerlemesi ile beraber cildinizdeki hücrelerin yenilenme hızı yavaşlar ve cildinizde kırışıklıklar oluşmaya başlar ancak yaşadığınız stres, hava kirliliği gibi etkenler bu kırışıklıkların daha hızlı yayılmasına ve sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstermesine sebep olabilir. Sizde kırışıklıklarınızı minimuma indirmek ve sağlıklı parlayan bir cilde sahip olmak istemez miydiniz? Bunun için sihre gerek yok. Sarkma karşıtı etkisi ile Yves Rocher laboratuvarlarında özel olarak hazırlanan serum ile kendi sihrinizi kendiniz yaratacaksınız.
Yüzünüzde ve boyun bölgenizde oluşan kırışıklıkları oluştuktan sonra yok etmenin zor olduğunu düşünüyorsanız bu özel serumu denememişsiniz demektir çünkü kırışık ve sarkma karşıtı serum likit dokusu ile boynunuza ve yüzünüze yerleşmiş olan kırışıklıkları doldurur. Bu dolgunlaştırma etkisi sayesinde kırışıklıklarınızın görünümü azalır. Yüzünüzün asıl şekli olan ovalliği serum sayesinde belirginleşerek sizi gençleştirir.
Kırışık ve sarkma karşıtı konsantre serum sayesinde sadece görünüşünüz değişmez. Cildiniz de daha sağlıklı hale gelir ve bu sayede siz de kendinizi daha zinde hissedersiniz.
Serum Vegetal ürünü olarak piyasada bulabileceğiniz bu ürün Yves Rocher’in özel olarak geliştirmiş olduğu doğal özümseme teknolojisi ile hazırlanıyor. Doğal özümseme teknolojisi Yves Rocher laboratuarlarında özel olarak tasarlanmış ve patenti alınmış bir işlemdir. Bu işlem sayesinde serum içerisinde bulunan bitkilerin aktifleri çıkarılarak formüllerin temellerini oluşturan bileşikler hazırlanır. Bu bileşikler cilt tarafından kolayca emilebildiği için etkilerini hızlı bir şekilde göstermeye başlarlar.
Kırışık karşıtı serumun kullanımı ise oldukça kolaydır. Sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesine ufak dokunuşlar ile uygulamanız yeterli olacaktır. Üzerine etkisini arttırmak amacıyla gündüz kremini kullanmanız ile daha hızlı sonuç alabilirsiniz ancak yüzünüze uygularken göz çevresine serum ve kremi yaklaştırmamanız gerekmektedir.

İnternetten yapacağınız alışverişlerde kırışık ve sarma karşıtı konsantre serumu yüzde 30’a varan indirimler ile satın alabilirsiniz. 30 ml’lik şişelerde satışa sunulan bu ürünü Yves Rocher’in sayfasında liste fiyatının çok çok altında bulma imkânınız mevcut. Siz de alışverişe vakit ayıramayacak kadar yoğunsanız ve satın aldığınız ürün kapınıza kadar getirilsin istiyorsanız Yves Rocher’in internet mağazasını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

4 Yorumlar

  1. Yves Rocher ürünlerini denemeyi seviyorum.Buna da göz atmak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Yves Rocher ürünlerinden ben de çok memnunum, takipteyim, sizi de benim bloguma beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil

View My Stats