Koleksiyon Oluşturun, Stiliniz Konuşsun!


Ayakkabıdan çantaya, kozmetikten aksesuara ve giyime kadar moda ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi Netmoda sayfalarında bulabilirsiniz. Dünyanın ve Türkiye’ nin en çok sevilen markalarının bir arada sunulduğu Netmoda, size en sevdiğiniz parçaların koleksiyonlarını yapma fırsatı tanıyor. Sadece kadınlar değil erkekler de koleksiyon oluştur özelliği sayesinde moda anlayışlarına farklı bir bakış açısı katabilir, moda dünyalarına ve gardıroplarına yepyeni bir soluk getirme şansı yakalayabilir.


Her gün ne giyineceğinizi düşünmekten sıkıldınız mı? Gece dışarı çıkarken sürekli aynı parçaları kombinlemek istemiyor musunuz? Ofisteki sıradan hayatınıza bir şıklık katmak mı istiyorsunuz? Sizin için en uygun olan kozmetik ve bakım ürünlerini bulmakta zorlanıyor musunuz? Modayı yakından takip edip, son trendler hakkında bilgi sahibi olmak mı istiyorsunuz? Eğer bu sorulara vereceğiniz yanıt evet ise, Netmoda’nın koleksiyon oluştur özelliği kesinlikle size göre. Koleksiyon oluştur sayesinde, mont, kaban, elbise, üst giyim, bluz, pantolon, etek, plaj ve spor kıyafetleri gibi giyim ürünlerinin yanı sıra ayakkabı, çanta, aksesuar, kozmetik gibi olmazsa olmazları bir arada inceleyeyip kombin önerilerini görüp sadece kendinize ait olan koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz.


Koleksiyon oluştur özelliğini kullanarak karşınıza çıkan ürünleri renklerine, fiyat aralığına, indirimde olanlara ya da en yeni parçalara göre kategorilere ayırabilir ve çok daha kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Satıldıkları mağazalara göre de kategorize edilmiş ürünleri listeleyebilir, amacınıza çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bütün ürünleri inceledikten sonra koleksiyonunuza katmak istediklerinizi ufak bir hareketle boş alana sürükleyebilir ve bu sayede kendi koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz ürünlerin altına ürünle ilgili bir not almak istiyorsanız bunu yazabilir ve sonra da koleksiyonunuzu diğer kullanıcılarla ve arkadaşlarınızla paylaşarak herkesin sizden ilham almasını sağlayabilirsiniz.

Artık gardırobunuz ile aranızda yaşanan bütün sorunlara Netmoda’nın koleksiyon oluştur özelliği ile bir son verebilirsiniz. Netmoda adresine tıklayarak sadece size özel bir koleksiyon oluşturabilir, koleksiyonunuzu herkesle paylaşabilir, koleksiyonunuzdan dilediğiniz ürünü seçebilir ve satışta bulunan mağazaya yönlenebilir, diğer kullanıcıların koleksiyonlarını inceleyebilir, kısacası moda ile olan tutkulu ilişkinizi çok daha ileri bir seviyeye taşıyarak kendi stilinizi konuşturabilirsiniz.

4 Yorumlar

View My Stats