SALOON AİLESİ YENİ ÜRÜN SERİSİ KÖPÜK EL SABUNLARI İLE GENİŞLİYOR!






Saloon Köpük El Sabunu, benzersiz içeriği , yumuşak kremsi köpüğü ve paraben içermeyen özel formülü sayesinde cildin doğal dengesini koruyarak, elleri tahriş etmeden temizler ve ipeksi yumuşaklık sağlar. Her cilde uygun formülü ve içeriğindeki mis kokulu yağlar sayesinde her yıkamada doğal ve bir o kadar keyifli bir deneyim yaşamaya hazır olun!
Yeni Saloon Köpük Sabunlar, ev içi kullanıma uygun ve son derece şık ambalajlarıyla banyolara farklı bir güzellik katarak, tropik meyvelerin tazeliği ve lavanta ferahlığını evlere taşıyacaklar. Klasik sıvı sabunlardan farklı olarak, kremsi köpük formatta sunulan bu özel ürün, hoş aromalı Frambuaz, Citrus & Mango ve Lavanta esanslı 3 farklı varyantta raflarda yerini almaya başladı.

Fiyat: 300ml 5.32TL

Ürünü ilk olarak kalite kontrol müdürümüz Erşat Mirza bey denedi

Normalde de köpük sabun kullanıyor Erşat Mirza çünkü hem daha hijyenik oluyor hem çabuk durulanıyor hem de onlar için eğlenceli geliyor köpük sabunlar. Erşat Mirza sabunu aldı kapağını açtı annee çok güzel kokuyor dedi ellerini sabunladı bu benim sabunum olsun dedi tamam olsun dedim ancak bende merak ettiğim için -anneciğim bir kez bende denesem dedim :)
tabii dedi izin verdi ve bende kullandım. Kokusu gerçekten çok hoş şeker gibi elde yapış yapış his bırakmıyor ve çabuk durulanıyor. Ayrıca paraben içermediği için de içim rahat şekilde kullandım ve lavanta kokulusunu da kendime alarak kullanmaya devam edeceğim 

10 Yorumlar

  1. Çabuk durulanmasi güzelmiş. Bende kuzulari ma bu markanın sabunlarini kullandirmak istedim doğrusu. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bir çok yeni ürünle tanışıyoruz. Memnun olmanız çok güzel,elleri kurutmaması da artı bir özellik.

    YanıtlaSil
  3. Saloon sabunlarını bende severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Kontrol müdürümüz tamam dediyse ok dir.

    YanıtlaSil
  5. El kurutmayan sabunlari ozellikle tercih ediyorum bende bu markayada sans vermek gerekli ;)

    YanıtlaSil
  6. sıvı sabunları pek sevmesem de köpükler hoşuma gidiyor..elleri kurutmaması çok önemli

    YanıtlaSil
  7. Hijyen açısından tercih ediyorum .Kokularıda güzel oluyor.Birazda sağlıklı olsa çok iyi olacak tabi.Güle güle kullanın.Lerzan Hanımcığım farkındamısınız siz mutfağıma hiç uğramıyorsunuz.Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Hemen deneyecegim.. Dediginiz gibi, çocuklar için eğlenceli

    YanıtlaSil

View My Stats