Merhaba herkese

Cildimiz zamanla hem güneşin etkisi hem yaş hem de sosyal diğer faktörlerden dolayı yaşlanır lekelenir,sarkabilir ve kuruyabilir. Elastikiyetini ve parlak görünümü kaybeden ciltlerde çoğu zaman insanın psikolojisini de bozabilir. İşte böyle durumlar için üretilmiş bir krem var ve ben onu denemeye başlıyorum.


NeoStrata Ultra Daytime Smoothing Cream Spf 20 içeriğinde parfüm ve paraben içermediği için günlük bakımım için rahatlıkla kullanabileceğim bir ürün. İnce çizgi ve kırışıklıkları önlerken güneş koruması da sağlıyor ki benim için en önemli kısmı bu güneş korumasının da olmasıda en büyük artısı bana göre.

İçerisinde glikolik asit, sitrik asit, vitamin E ve güneş koruyucu filtreler içerir. Cildi nemlendirmeye ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır, ciltte yağlı bir hisse neden olmaz. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildimi sarkmalardan koruyacağı için ekstra anti aging ürünü de kullanmayacağım için mutluyum. 


NeoStrata Ultra Daytime Smoothing Cream Spf 20  40 gr lık ambalaj içerisinde sunuluyor. Kullanımı da son derece kolay. Özellikle güneşe çıkmadan 15 dakika önce temiz bir tene özellikle yüz ve boyun bölgesine sürülüyor. Non komedojenik olduğu için gözenekleri de tıkamıyor ve bu yüzden sivilcelenmeye de sebep olmuyor.

NeoStrata Ultra Daytime Smoothing Cream Spf 20 şu anda Turuncu Kasa da indirimli olarak 131.75 tl ye satılmakta ve eğer düşünüyorsanız hiç kaçırmayın derim ben 

.


8 Yorumlar

  1. Bu markanın birkaç tester ürününü denedim.Leke serisini oldukça merak ediyorum....

    YanıtlaSil
  2. Iyi bir nemlendiriciye benziyor

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir kreme benziyor denemekte fayda var...

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın kreminizi, cildimize nefes aldırmak için uygun kremleri bulup kullanmak zorundayız.Güzel bir krem .

    YanıtlaSil
  5. Hem kırışıkları önleyip, hem de güneşten koruması çok güzel..

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir ürüne benziyor ,paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. Bu markayı çok merak ediyorum, henüz deneme fırsatı bulamadım.

    YanıtlaSil

View My Stats